Darurile Mariei şi ale Martei…

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca întotdeauna, Prea Sfinţitul Părinte Casian a sfinţit noul Locaş, a bucurat creştinii cu hrana pentru poveţele Scripturii şi ale Sfinţilor Părinţi,  dar şi darurile agapei frăţeşti.

„Această parohie trebuie să fie ca o mică «Vasiliadă», rugăciunea trebuie îmbinată cu filantropia, a spus Arhiereul locului. Semn că s-a înţeles acest fapt este viitorul centru social care se ridică aici, dar sunt şi darurile cu hrană pentru trup pe care le-au pregătit creştinele din această tânără parohie…”

Toate aceste fapte ale milosteniei trupeşti şi sufleteşti le fac creştinii de când se ştiu în ideea că omul lui Dumnezeu sfinţeşte locul şi creaţia Sa doar atunci când experiază - prin rugăciune şi faptă  - „dulcea omenie, clasica maiestate”.

Pentru faptele alese din Parohia „Sfântul Antonie cel Mare - unele scrise aici, altele cunoscute doar de Dumnezeu  -  Arhiereul locului a conferit preotului paroh Vasile Poalelungi rangul de iconom stavrofor şi îndemnul părintesc de a duce între creştinii din acest cartier lumina şi speranţa credinţei.

Citit 736 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.