Invitaţia Uniunii Ziariştilor Profesionişti: "Premiile anului 2012", înscrieri până în 31 ianuarie 2013

Invitaţia Uniunii Ziariştilor Profesionişti: "Premiile anului 2012", înscrieri până în 31 ianuarie 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Membrii Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România sunt invitaţi să se înscrie la concursul anual „Premiile anului 2012”. „Concursul este o competiţie profesională care are în vedere promovarea şi stimularea celor mai bune materiale de presă scrisă, radio şi televiziune. Vor avea greutate acele relatări, reportaje, anchete publicistice sau articole de atitudine prin care jurnalistul dovedeşte că este în slujba comunităţii din care face parte, fie din ţară sau de peste hotare”, ne-a spus Dinu Doru Glăvan, preşedintele UZPR.

Materialul propus trebuie să fi fost publicat într-un organism de presă scrisă sau on-line (nu pe blogul personal), să fie girat de instituţia media la care concurentul are statut de reporter, redactor sau de colaborator permanent. Articolul să nu depăşească zece - unsprezece pagini standard, format A4, font Times New Roman, 65 de semne pe rând, 32 de rânduri pe pagină. Materialul va fi însoţit de CV-ul participantului şi o fotografie semiprofil. Concursul se adresează şi colegilor din radio şi televiziune, condiţiile generale fiind aceleaşi, diferenţa constând în suportul de prezentare a materialului: CD pentru radio şi DVD pentru televiziune. Termenul limită de trimitere a textelor este de 31 ianuarie 2013.

Pentru înscrierea la concurs, secţiunea Presă scrisă, materialele vor fi trimise la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Juriul va acorda trei premii pentru presa scrisă - I, II, III - în ordinea notelor obţinute.

Citit 4758 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2012 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.