Summer Estival - spectacol pentru tecuceni

Summer Estival - spectacol pentru tecuceni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru că tot este vacanţă, Casa de Cultură a municipiului Tecuci a gândit programul „Summer Estival”, plin de activităţi recreative la care pot participa toţi cetăţenii, cu mic, cu mare.

În fiecare weekend, în parcurile din oraş vor fi organizate tot felul de spectacole de dans, folclorice, de muzică uşoară, susţinute de trupele de dans, interpreţii Casei de Cultură Tecuci, ai Clubului copiilor Tecuci, dar şi ai Centrului Cultural ,,Dunărea de Jos” Galaţi.

Sâmbătă, 11 iulie, în Parcul Regina Elisabeta, începând cu orele 19,00, sunteţi invitaţi la concurs de mimă/pantomimă, dansuri, muzică pop. Pentru început, vor susține recitaluri intepreți de muzică pop/dance de la Club Art din Tecuci - Cristiana Dragomir,  Georgiana Meşca, Georgiana Panaitiu, Roberta Pleşcan, Carina Sîrbu, Alis Costea. Pe scenă vor urca și solistele Gabriela Călin, Andra Crăciun, Cosmina Chiriță, Beatrice Ciolan, dar şi soliştii Răzvan Cluciniuc şi Adrian Emilian. Pe ritmuri muzicale, sub directa coordonare a coregrafelor Nicoleta Cucoaneş şi Maria Enache,  vor  evolua şi formaţiile de dansatori ale Casei de Cultură Tecuci.

Citit 938 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2015 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.