Împușcați mortal într-o parcare din Marsilia

Împușcați mortal într-o parcare din Marsilia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi tineri de 20 de ani, o femeie și un bărbat, au murit după ce au fost împușcați într-o parcare din Marsilia, relatează AFP. Alte trei persoane au fost rănite, viața uneia fiind în pericol. "Cele cinci persoane se aflau în mașina lor, în parcarea unui McDonald's, când un vehicul a oprit lângă ele, ucigându-i pe șofer și pe pasagerul din față cu focuri de armă trase dintr-o pușcă Kalașnikov", a declarat procurorul-șef al orașului, Nicolas Bessone, citat de Mediafax.

Toți cei trei bărbați din mașină erau cunoscuți de poliție pentru implicare în traficul de droguri și violențe în regiunea din jurul orașului Toulon, din sudul țării, a declarat Bessone, în timp ce femeile nu aveau antecedente penale. Împușcăturile au avut loc sâmbătă, cu puțin înainte de miezul nopții, în districtul 16 din Marsilia, una dintre cele mai sărace zone ale celui de-al doilea oraș ca mărime din Franța.

Unul dintre bărbații răniți, un tânăr de 29 de ani, nimerit în piept de gloanțe, rămâne în pericol, în timp ce una dintre femei și-a pierdut un deget. Cel de-al treilea pasager din spate a suferit doar răni ușoare.

Marsilia a cunoscut în ultimii ani o creștere a violențelor legate de comerțul cu droguri ilegale. Numai în acest an, peste 45 de persoane au fost ucise în acest oraș în urma unor violențe conexe, conform sursei citate.

Citit 528 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.