Capul extraterestrului din filmul „E.T.”, scos la licitație

Capul extraterestrului din filmul „E.T.”, scos la licitație
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Capul de neuitat al extraterestrului din filmul "E.T", legendarul halat de baie din "The Big Lebowski" şi bluza purtată de prinţesa Diana în ziua logodnei sale vor fi puse în vânzare, la sfârşitul săptămânii viitoare, în Statele Unite, în cadrul unei licitaţii dedicate "legendelor de la Hollywood", informează AFP, citată de Hotnews.

"Aceste obiecte sunt de-acum considerate ca o categorie de active, nu doar ca nişte suveniruri sau ca un moment din vieţile noastre", a declarat Martin Nolan, directorul general al Casei de licitaţii "Julien's Auctions". "Ele reprezintă ceva mult mai amuzant decât acţiunile sau obligaţiunile sau decât multe alte lucruri pe care le deţineţi în portofoliul vostru de investiţii", a adăugat el.

Printre aceste "active" se află capul extraterestrului din "E.T.", filmul emblematic regizat de Steven Spielberg, al cărui preţ de vânzare ar putea să atingă pragul de un milion de dolari, a precizat Martin Nolan. Halatul de baie purtat de personajul interpretat de Jeff Bridges în "The Big Lebowski", un film cult al fraţilor Coen, ar putea fi vândut cu 50.000 de dolari. Cămaşa pe care prinţesa Diana a purtat-o în fotografia sa de logodnă din 1981 va fi pusă, de asemenea, în vânzare, iar organizatorii licitaţiei au estimat că acel articol vestimentar ar putea fi vândut cu până la 100.000 de dolari.

Printre alte obiecte propuse spre vânzare figurează o jachetă purtată de Audrey Hepburn în filmul "Charade" (1963) şi faimosul computer al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker în serialul "Sex and the City".

Citit 282 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 15:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.