FBI anchetează prăbușirea podului din Baltimore

FBI anchetează prăbușirea podului din Baltimore
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a anunţat că a deschis luni o anchetă penală în cazul prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore, iar oficiali locali au confirmat recuperarea unui al patrulea cadavru, transmite Reuters.

Agenţi ai FBI au urcat la bordul navei cargou Dali, pentru activităţi specifice în legătură cu accidentul, autorizate de instanţă, a declarat un purtător de cuvânt al FBI. Nu există alte informaţii disponibile pentru public, iar Biroul nu va face alte comentarii, a precizat el.

Podul Francis Scott Key s-a prăbuşit în râul Patapsco în dimineaţa zilei de 26 martie, după ce nava container a rămas fără energie electrică şi a lovit un stâlp de susţinere. Şase muncitori care lucrau la un segment de pod în acel moment au murit, însă cadavrele a doi dintre ei nu au fost încă găsite.

Ancheta se va concentra parţial pe întrebarea dacă echipajul a plecat din port ştiind că nava avea probleme serioase, a relatat Washington Post.

Citit 194 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 14:13

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro