IARNA LA GALAŢI/ Deși luni nu au circulat, tramvaiele nu au stat în depou. Iată unde au fost! (VIDEO)
Foto: Foto şi video Mihai Angheluță

IARNA LA GALAŢI/ Deși luni nu au circulat, tramvaiele nu au stat în depou. Iată unde au fost! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieșite pe traseu încă de la orele 4,00 ale dimineții de ieri, 29 decembrie, tramvaiele care deservesc traseul de la ieșirea spre Brăila până în cartierul Aviației nu au apucat să facă mai mult de o cursă sau două. De la ora 5,00, când zăpada a luat locul ploii înghețate, șase garnituri s-au blocat pe rând pe porțiunea de pe bulevardul Oțelarilor dintre intersecția cu strada Stadionului și fostul oficiu poștal din Micro 21.

Până noaptea, în jurul orei 11,00, nu s-a reușit deblocarea vagoanelor, deși acestea erau precedate de un plug de zăpadă cu perii de curățare a gheții. Mai mult, conducerea către depou a tramvaielor înzăpezite o zi întreagă s-a făcut cu ajutorul autotractorului cu trei osii. Vatmanii s-au schimbat în decursul zilei, în funcție de ture, iar cei din schimbul de după-amiază nu ne-au putut spune precis cine și de ce a dispus ieșirea garniturilor pe traseu deși era aproape evident că nu vor face față condițiilor extreme.

 

P1080193

 

După plecarea vagoanelor, înaintând pas cu pas după plugul antemergător, au mai rămas două pluguri care, ajutate de alte utilaje de deszăpezire, încearcă să țină calea de rulare liberă și dezghețată până dimineață. Atunci, conform spuselor angajaților Transurb implicați, se pare că se va încerca reluarea traficului de călători pe șine.

Citește și: IADUL ALB de o zi/ "Filmul" VISCOLULUI care a BLOCAT GALAŢIUL (FOTO&VIDEO)

 

Citit 3330 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.