Tania Bogdan cere SECURIZAREA accesului în spital, după ATACUL de la Judeţean

Tania Bogdan cere SECURIZAREA accesului în spital, după ATACUL de la Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce dr. Cezar Irimia a fost atacat şi lovit chiar în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, consiliera judeţeană Tania Bogdan a cerut conducerii CJ Galaţi şi aleşilor judeţeni să ia măsuri pentru securizarea accesului în cea mai importantă unitate medicală din judeţ.

„Cred că este responsabilitatea noastră să punem în lucru nişte proiecte, care au fost întocmite cândva, în ceea ce priveşte circuitul persoanelor în interiorul Spitalului Judeţean. Medicii nu sunt în siguranţă. După ce că sunt puţini, le mai creăm şi probleme. Totodată, şi igiena spitalului are de suferit, dacă circulaţia nu se face după reguli stricte. Una dintre priorităţile anului viitor este să reglementăm aceste aspecte pentru că le-am cam neglijat şi iată consecinţele. Am mai vorbit cu medici, au emoţii să vină la serviciu, ceea ce nu este firesc şi nu este normal într-o societate civilizată. Este mai mare ruşinea să ne fie atacaţi medicii în curtea spitalului”, le-a spus, luni, liberala colegilor din CJ, în ultima şedinţă din acest a aleşilor judeţeni.

„Aveţi dreptate. Ştim cu toţii că aveţi dreptate”, a replicat vicepreşedintele CJ Cornel Hamza.

Potrivit Taniei Bogdan, pe finalul mandatului lui Eugen Chebac, fostul preşedinte al Consiliului Judeţului, aleşii au aprobat o serie de proiecte tehnice ale unor lucrări ce urmau a fi realizate la Spitalul Judeţean, tocmai pentru securizarea accesului în unitatea medicală. Numai că acestea au fost abandonate de actuala conducere a Consiliului Judeţului.

Citeşte şi: Un cunoscut medic gălăţean a fost bătut în curtea Spitalului Judeţean

Citit 2069 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 20:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.