Ce evenimente culturale de anvergură vor avea loc la Galaţi

Ce evenimente culturale de anvergură vor avea loc la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

„Street Food Festival”, „Danube Rock Sounds”, „Picnic urban în familie”, „Htag Festival” şi chiar un Festival roman la Tirighina-Barboşi sunt doar câteva dintre evenimentele de anvergură de care vor avea parte gălăţenii în 2024.

Primăria municipiului Galaţi tocmai a făcut publică lista proiectelor care vizează activităţi culturale admise pentru finanţarea de la bugetul local. Trebuie spus că multe dintre acestea sunt deja festivaluri şi evenimente cu tradiţie în Galaţi.

Vă putem spune că „Street Food Festival” va avea din nou loc la Galaţi, dar nu în toamnă, aşa cum eram obişnuiţi, ci în perioada 30 mai – 2 iunie 2024. Şi tot luna viitoare, este programat „Htag Festival” – ediţia a II-a, la Parcul de Aventura de lângă Plaja „Dunărea”, în cadrul căruia se vor realiza zece picturi murale sub forma primei galerii de artă urbană în aer liber din România.

Vor mai avea loc în Galaţi Festivalul roman – Tirighina Barboşi, evenimentul „Arcul istoric la Galaţi” – ediţia a II-a şi un nou „Picnic urban în familie”. Zona de la Spicu-Potcoava va fi din nou animată de evenimentele din cadrul proiectului „Urban is fun” – ediţia a IV-a. Despre „Danube Rock Sounds” v-am anunţat deja, mai ales că s-au pus în vânzare abonamentele.

Mai notați în agendă alte două evenimente interesante: „Reflectarea realităţilor adolescenţilor” prin teatru şi Festivalul Comunitar – Ziua Ucrainei.

Citit 10024 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 17:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro