Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Printr-un comunicat de presă, Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) solicită imperativ instituţiilor abilitate din România urgentarea procedurilor de depistare a persoanelor care au provocat violenţele din 10 august.

"Dorim să ştim cine a fost în spatele campaniilor de instigare la violenţă, începute cu câteva luni înainte pe reţelele de socializare şi în unele cazuri prin vizite făcute comunităţilor din diaspora. Credem în continuare că românii din diaspora au învăţat în anii petrecuţi în alte ţări să fie civilizaţi, profesionişti şi să respecte regulile democraţiei", se arată în comunicat.

FADERE solicită preşedintelui Klaus Iohannis, premierului, instituţiilor statului să creeze o strategie astfel încât românii să nu mai plece din ţară pentru un trai mai bun: "Avertizăm că dacă acest lucru nu se va întâmpla cât mai repede cu putinţă, ţara noastră este în pericolul de a rămâne doar cu bugetarii şi asistaţii social, fără forţă de muncă. În plus, riscăm ca milioanele de români care încă se mai gândesc să se întoarcă acasă, să fie atât de dezamăgiţi încât să nu-şi mai dorească acest lucru", a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE.

Citit 1765 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2018 15:35

1 comentariu

  • postat de HAHAHA Joi, 16 August 2018 08:53 194.105.20.*** Link la comentariu
    1
    6

    Plecati - cat inca va mai dau voie !!! parca vezi o ordonamta de urgenta, ca, legal, nu mai poti pleca decat dupa varsta de 40 de ani ! NU E NICIO GLUMA !!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.