Aer îmbuteliat în Alpi, livrat în Asia

Aer îmbuteliat în Alpi, livrat în Asia

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O companie elveţiană care livrează în Asia aer îmbuteliat în Munţii Alpi se numără printre firmele nominalizate la câştigarea unui premiu atribuit pentru cele mai absurde transporturi de către Alps Initiative, un ONG care luptă împotriva transporturilor nesustenabile pentru mediu. Al doilea produs nominalizat este apa Voss îmbuteliată în Norvegia şi transportată peste 1.500 de kilometri, spre supermarketuri în Elveţia, iar al treilea – o şuncă fabricată din porcii crescuţi în Olanda, a căror carne este procesată în Italia, ambalată în Austria şi vândută în Elveţia.

Citit 860 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2019 17:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro