Taiwanul vrea să producă cipuri în Europa

Taiwanul vrea să producă cipuri în Europa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Taiwanul caută soluţii să îşi extindă producţia de cipuri, foarte căutate la nivel internaţional. Penuria de cipuri a dus la închiderea temporară a multor linii de producţie auto din întreaga lume şi a perturbat grav producţia de electronice de larg consum.

Kung Ming-hsin, care conduce Consiliul Naţional de Dezvoltare, a declarat că Taiwan va înfiinţa grupuri de lucru cu Slovacia, Republica Cehă şi Lituania, pentru a pune la punct o cooperare în producţia de cipuri și va acorda burse pentru pregătirea tehnică a viitorilor angajaţi.

"Întregul lanţ de aprovizionare cu semiconductori este enorm. Multe ţări pot juca roluri diferite", a spus Kung.

Citit 129 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 19:15

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro