Curs de creștere a afacerilor organizat gratuit pentru antreprenorii din județele Constanța, Buzău, Vrancea, Tulcea, Galați și Brăila

Curs de creștere a afacerilor organizat gratuit pentru antreprenorii din județele Constanța, Buzău, Vrancea, Tulcea, Galați și Brăila
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, cursul Managementul inovării este conceput special pentru cei care au o afacere în Regiunea Sud-Est – adică din județele Constanța, Buzău, Vrancea, Tulcea, Galați și Brăila - și vor să își crească profitul în mod eficient, pe termen lung.

Susținut în Constanța, cursul e disponibil și celor din celelalte județe din regiune, cărora organizatorii le decontează integral cheltuielile de transport și cazare!

Cine poate participa?

Proprietarii firmelor, managerii sau fondatorii unor start-up-uri din Regiunea Sud-Est care își doresc:

  1. să crească vânzările și profitul pentru produsele și serviciile pe care firma lor le oferă
  2. să găsească produse și servicii care să aducă un profit mai mare
  3. să fie siguri că vor avea succes pe termen lung
  4. să construiască noi modele de business

Când are loc?

În zilele de 28 februarie, 1, 2, 7, 8 și 9 martie 2019.

Pe parcursul a șase zile de training intensiv, participanții vor primi consultanță pentru a realiza strategia de dezvoltare a firmei și pentru a pune în practică noțiunile dobândite în cadrul cursului.

În plus, participantii pot beneficia de consultanță pentru elaborarea unei microstrategii pentru firma lor. Primesc  asistență de business pentru a putea explora noi piețe cu produsele existente, dar și pentru a crea parteneriate internaționale durabile. De asemenea, sunt sprijiniți să își crească expunerea prin lansarea unui produs sau serviciu nou și să atingă noi segmente de clienți. Fiecare participant la curs va fi ajutat să înțeleagă clar dimensiunea și tendințele pieței, nevoile cheie ale clienților și implicațiile financiare ale strategiei dezvoltate.

Ioan Istrate și Tiberiu Anghel, experții cu care Civitta România le face cunoștință cursanților, îi vor ajuta în dezvoltarea de strategii pe baza nevoilor companiei, asigurând suportul necesar pentru a face schimbările ce au loc în cadrul firmei astfel încât să devină lider de piață în domeniul de activitate.

Ioan Istrate este consultant în strategie și inovare pentru organizații din Statele Unite ale Americii și din Uniunea Europeană, deține un MBA cu bursă de merit de la University of California, Los Angeles și e cofondator al companiei CyBourn, axată pe securitate cibernetică.

Tiberiu Anghel a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE Bucuresti și a obținut specializarea Managementul Inovației și Antreprenoriat International de la University of Amsterdam. În 2018, el a derulat un studiu despre industria incubatoarelor de business din România împreună cu Academia de Studii Economice București.

Cursul face parte din programul Fast Track - Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Sud-Est, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional CapitalUman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri se accesează link-ul http://fast-track.ro/

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/performantaininovare/.

(P)

Citit 2940 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 15:26