Curs de competențe antreprenoriale, subvenționat de UE, pentru antreprenorii și managerii din Constanța, Tulcea, Vrancea, Galați și Buzău

Curs de competențe antreprenoriale, subvenționat de UE, pentru antreprenorii și managerii din Constanța, Tulcea, Vrancea, Galați și Buzău
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cursul gratuit de competențe antreprenoriale, Startup Founder, organizat de Civitta Strategy&Consulting ca parte din proiectul ”Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Sud-Est”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, deschide înscrierile pentru o nouă ediție.

Acesta este curs intensiv de formare profesională, dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Galați, Brăila, Buzău, care își desfășoară activitatea în domeniile: agroalimentar, prelucrarea lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, TIC (inclusiv new media), turism și mediu.

Startup Founder începe din 14 martie 2019 și este susținut de Claudiu Vrînceanu, economist, consultant de business, specializat în comunicare și investiții, promotor al antreprenoriatului și al inovației.

Îmi place să lucrez în cadrul cursului cu viitori intraprenori (managerii companiilor care dobândesc un mindset de antreprenor), dar și cu cei care vor să facă pasul din corporație spre antreprenoriat. În companiile din România sunt mulți profesioniști caracterizați de spirit antreprenorial. Mă aștept ca acești viitori foști angajați să își folosească ideile pentru a revoluționa un anumit sector. Ei își vor aplica ideile și expertiza acumulate fie pentru a rezolva probleme serioase cu care se confruntă momentan societatea, fie pentru a satisface o nevoie identificată pe piața liberă” susține Claudiu Vrînceanu.

Pe parcursul a șase zile intensive de training, participanții vor învăța mai multe despre: conceptul 4P și politica de marketing, analiza SWOT, modelul Business Canvas, segmentarea pieței, dezvoltarea relaționării cu clienții, procese de vânzări și negociere, surse de venituri și structură costuri, managementul riscurilor și performanței echipei, inovare și creativitatea în business.

Cursul va avea loc la Hotel Oxford, în Constanta, în zilele de 14, 15 și 16 martie, prima parte, iar cea de-a doua în 21, 22 și 23 martie, organizatorii suportând cheltuielile de transport, cazare și masă ale participanților care vin din alte orașe.

Participarea este GRATUITĂ, Startup Founder făcând parte din proiectul ”Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Sud-Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea și perfecționarea competențelor persoanelor care asigură managementul strategic, antreprenorilor și specialiștilor în resurse umane din firmele și întreprinderile din sectoarele economice cu potențial competitiv, identificate conform SNC, prioritare la nivelul regiunii, în vederea facilitării tranziției către o economie competitivă, într-o societate bazată pe cunoaștere și pentru o dezvoltare durabilă.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați linkul: http://fast-track.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe informații ne puteți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/performantaininovare

(P)

Citit 2760 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 14:53