Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul ”Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Ambulatoriu Integrat de Specialitate al Spitalului Orășenesc Târgu Bujor”, SMIS 123669

Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul ”Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Ambulatoriu Integrat de  Specialitate al Spitalului Orășenesc Târgu Bujor”, SMIS 123669
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului  „Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Ambulatoriu Integrat de Specialitate al Spitalului Orășenesc Târgu Bujor”, contractul de finanțare fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, Organism Intermediar fiind Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Acest proiect este finanţat din Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.1 - Creșterea accesiblității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Operațiunea A - Ambulatorii.

Obiectivul general al proiectului îl constituie extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Târgu Bujor. Contractul de finanțare a fost semnat în data de 20 mai 2019, iar perioada de implementare a proiectului este de 61 luni, respectiv între data de 01.12.2016 și 31.12.2021.

Bugetul total al proiectului este de 11.148.902,04 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este în valoare de 10.482.942,43 lei, iar cofinanțarea eligibilă asigurată de UAT Județul Galați este de 665.959,61 lei.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în data de 18.06.2019, ora 10:00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Galaţi din strada Eroilor, nr. 7 şi are drept obiectiv informarea comunității locale cu privire la activităţile şi rezultatele preconizate ale proiectului. Astfel, vor fi prezentate informații privind obiectivele proiectului, principalele activităţi ce urmează a fi derulate, detalii privind grupul ţintă, precum şi rezultatele aşteptate. La eveniment vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Galaţi, ai finanțatorului, precum și ai instituțiilor mass-media locală şi regională.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este domnul Florin Tudor, manager de proiect, consilier în cadrul Direcției de Dezvoltare Regională, Consiliul Județean Galați, telefon: 0236-302572, fax: 0236-410530, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(P)

Citit 1396 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2019 19:30