Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul ”Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva”

Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul ”Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului „Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva”, cod MySMIS 126827, contractul de finanțare fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională, în calitate de Organism Intermediar.

Acest proiect este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 8 – „Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 - „Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități”, Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea calității serviciilor de asistență medicală pentru Ambulatoriul integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galați. Scopul proiectului este asigurarea accesului egal al populației la servicii medicale de calitate (echipamente și dotări) aferente funcționării Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galați, în vederea ameliorării stării de sănătate și sporirii accesului persoanelor sărace care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în specialitățile boli infecțioase și dermatovenerologie.

Perioada de implementare a proiectului este de 27 de luni, respectiv între data de 01.10.2018 și data de 31.12.2020.

Bugetul total al proiectului este de 2.685.310,46 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este în valoare de 2.631.604,25 lei și cofinanțarea eligibilă a UAT Județul Galați este în valoare de 53.706,21 lei.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în data de 26 august 2019, ora 11:00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Galaţi din strada Eroilor, nr. 7 şi are drept obiectiv informarea comunității locale cu privire la activităţile şi rezultatele preconizate ale proiectului. Astfel, vor fi prezentate informații privind obiectivele proiectului, principalele activităţi ce urmează a fi derulate, detalii privind grupul ţintă, precum şi rezultatele aşteptate. La eveniment vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Galaţi, ai finanțatorului, precum și ai instituțiilor mass-media locală şi regională.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Elisei Simona, manager proiect, consilier superior la Direcția de Dezvoltare Regională din cadrul Consiliului Județean Galați, telefon: 0236/302558, fax: 0236/413031, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(P)

Citit 1118 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 20:57