Saloanele de masaj erotic – cum isi mentin publicul interesat

Saloanele de masaj erotic – cum isi mentin publicul interesat
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Industria eroticului nu a dus niciodata lipsa de public interesat si nu degeaba se spune ca vinde. Este poate una dintre cele mai profitabile industrii ce continua sa surprinda cu activitatea sa, in ciuda faptului ca exista si contex economic defavorabil.

In Romania, legat de industria erotica saloanele de masaj erotic sunt foarte active. Acestea se prezinta drept locatii sofisticate, amenajate cu bun gust. Sunt definitia luxului. Dar putini sunt cei care inteleg ce se petrece acolo, daca nu au incercat niciodata. Spre exemplu, un salon cu reputatie pe aceasta nisa este Artemis. Are servicii exclusiviste si se pare si o reteta de succes despre cum sa mentii publicul tinta mereu interesat de serviciile pe care le oferi. Ca drept dovada, are ani buni de cand activeaza pe piata de profil.

Nu doar eroticul in sine este un factor ce atrage ca un magnet, ci si lista de servicii Artemis. Iata cum se desfasoara lucrurile: salonul functioneaza dupa programari, un caz clasic. Inainte de a alege concret tipul de masaj, clientul isi poate alege si maseuza, cea care sa ofere clipele magice cu ale sale maini dibace. In acest sens, salonul Artemis ii invita pe cei curiosi sa se delecteze cu galeria foto din cadrul paginii online. Atunci cand fac programarea prin telefon sau direct la salon, pot primi o asa zisa consiliere. Dar cei care aleg preferential sunt deja cunoscatori ai acestei nise.

Pentru inceput, cu pasi timizi, cei mai multi dintre doritori isi indreapta atentia catre tipurile de masaj si  nimic mai mult. Acestea sunt destul de variate, de la cel VIP la masaje topless, nud, la cele cu dus asistat. Indiferent de alegere, ora de masaj va avea loc la salon, intr-un cadru intim si relaxant. Mai mult decat atat, este accentuata aceasta idee de relaxare si destresare. Nu lipsesc din decor lumanari, lumina difuza, muzica buna si mini bar gratuit.

Industrie discreta, dar activa

In capitala, dar si in orasele din tara sunt peste tot saloane de masaj erotic. A devenit un trend sa spunem, mai ales ca saloanele de acest gen sustin de fapt industria erotica. Spre deosebire de alte tari europene unde exista inclusiv targuri de profil, targuri erotice si spatii de relaxare precum cafenele unde  pot fi alese servicii sexuale, in Romania exista doar saloane de acest gen.

Industria erotica este una discreta, dar activa. Totusi putin vorbesc despre asta, intrucat ramane in continuare un subiect tabu. Paradoxal, romanul este consumator de astfel de servicii, dar se fereste sa spuna clar despre asta. Regula de baza este cea a discretiei, intocmai si acest lucru fiind un reper atunci cand aleg locatia, salonul. De vina este fie scepticismul, fie chiar mentalitatea cu care au crescut.

Cat de accesibile sunt aceste servicii

Depinde de bugetul fiecaruia. Salonul Artemis spre exemplu nu se fereste sa isi expuna preturile acestor servicii. In cadrul paginii oficiale sunt prezentate tipurile de masaje, precum si preturile acestora. Cateva sute de lei, la care se poate adauga si taxa extra timp inseamna o distractie pe cinste, insa nu si-o permite oricine, in fiecare zi.

Beneficii

Pana la urma platesc pentru ceva beneficii. Este binecunoscut faptul ca masajele erotice sunt benefice mai intai de toate datorita faptului ca tehnicile de masaj destreseaza, relaxeaza muschii, imbunatatesc tonusul, ajuta circulatia sanguina. Alaturi de tot ceea ce inseamna erotic si contributia acestui ingredient asupra starii de bine, asupra psihicului uman se poate spune ca acest gen de servicii sunt complexe, o pastila de revigorare benefica din cand in cand.

Alte beneficii sunt sa spunem indirect si se reflecta asupra vietii intime, pentru ca abordarea aceasta de nou, inedit, in fata unei reprezentante de sex opus este o experienta cu trairi intense. Orice barbat se simte magulit cand primeste rasfat, un masaj complex; mai mult decat atat, isi asuma la randul sau o altfel de abordare despre cum sa se manifeste in fata unei femei. Este fara doar si poate o lectie despre erotism, de care orice barbat isi doreste sa aiba parte cel putin o data in viata.

Pentru curiosii de a incerca Artemis isi desfasoara activitatea in capitala. Detalii despre salon se regasesc si online.

(P)

Citit 3970 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 16:57