Modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați

Modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Galați a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est în calitate de Organism Intermediar, contractul de finanțare nr. 4628 din 05.08.2019 pentru proiectul Modernizare, Extindere și Dotare Ambulatoriu Integrat – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați, Cod SMIS 123950, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale,  Prioritatea de investiții 8.1 – Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, cultural și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.    

Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea sistemului de sănătate, prin reducerea internărilor evitabile si prin accesibilizarea ofertei de servicii de asistență în cadrul ambulatoriului Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Ioan” Galați.

Îmbunătățirea serviciilor în ambulatoriu va avea ca răspuns orientarea cazurilor fără complicații către serviciile specifice din ambulatoriu, cu rezultate considerabile în degrevarea costurilor sociale de spitalizare și a celor conexe, precum și îmbunătățirea relației medic - pacient.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 15.612.023,06 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată reprezintă 10.485.825,36 lei.

Durata de implementare a proiectului: 01.08.2017 – 31.05.2021.

Date de contact: Manager proiect – Costel Hanță, Șef Serviciu de Proiecte și Finanțări Externe, tel.: 0236.323.136, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(P)

Citit 2346 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 11:00