În luna septembrie, investigații gratuite pentru copiii între 3 și 14 ani, la Pro Clinic

În luna septembrie, investigații gratuite pentru copiii între 3 și 14 ani, la Pro Clinic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 8-30 septembrie, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani pot beneficia de investigații medicale gratuite, în urma campaniei “Mini Asistenții Viitorului”, inițiată de către centrul medical Pro Clinic din Galați. Investigațiile oferite includ: ecografia abdominală totală, EKG (Electrocardiogramă), exudat faringian, examen coproparazitologic, examen coprocultură, măsurarea glicemiei, evaluare dezvoltare neuromotorie.

Lansarea campaniei va avea loc pe 8 septembrie 2019, între orele  12.00- 16.00, în cadrul Mall-ului Shopping City din Galați, în zona magazinului Carrefour, de unde părinții pot intra în posesia voucherului gratuit, care asigură celor mici efectuarea acestor investigații. Evenimentul se va desfășura în perioada 8-14 septembrie, între orele 16.00-20.00, în Mall Shopping City (zona Carrefour-Jysk), timp în care părinții sunt invitați alături de cei mici să petreacă câteva clipe alături de personajul campaniei, Dr. Pro, să își facă poze și să se joace, cât și să primească voucherul gratuit și cadourile din partea Pro Clinic.

"Mini Asistenții Viitorului" este o campanie atât de conștientizare, cât și de prevenție a bolilor infecțioase din școli. În primul rând, ne dorim să fie o inițiativă care să sublinieze importanța prevenției diferitelor afecțiuni în rândul școlarilor și preșcolarilor, dar și tratarea acestora la timp.

De asemenea, ne propunem dezvoltarea acestui proiect și în școli, urmând să cerem acordul Inspectoratului Școlar Galați. Este responsabilitatea noastră, a tuturor părinților, să avem grijă de sănătatea celor mici, iar educația în ceea ce privește prevenția trebuie să înceapă cât mai devreme.

 În al doilea rând, ne dorim ca, prin această campanie și activităţile pe care le desfășurăm, juniorii să vină cu drag la cabinetul medical, cu mult curaj să își facă analizele și consultațiile necesare, astfel încât să devină micile ajutoare ale medicilor și ale personajului Dr. Pro. Personaj cu care se vor întâlni de fiecare dată la Pro Clinic.”, explică Alina Buzia, CEO Centrul Medical Pro Clinic.

Persoanele care dețin voucherul cu investigațiile gratuite oferite de către Pro Clinic se pot programa în perioada 8-30 septembrie la nr. de telefon 0336 912. 

CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC

CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC, o companie dinamica si cu o pozitie bine stabilita, are ca principala misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacientii care apeleaza la serviciile clinicii.                                                      PRO CLINIC asigura diagnosticarea si tratamentul pentru multiple arii terapeutice precum: Cardiologie, Chirurgie plastica, Dermato-venerologie, Diabet si nutritie, Ecografie 4D, Endocrinologie, Gastroenterologie, O.R.L, Pediatrie. Obstetrica – Ginecologie. Urologie, Mica chirurgie. Neurologie, Ortopedie si traumatologie, Medicina interna. Medicina generala. Pneumologie, Psihologie, Psihiatrie, Reumatologie, Farmacie, Punct de recoltare analize medicale.

Pentru mai multe informatii:

Claudia Clipici, SPARK AGENCY ROMANIA

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(P)

Citit 12340 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 14:37