Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt așteptați toți cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galați

Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt așteptați toți cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galați
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Prezent la Iași, la sărbătoarea Unirii Moldovei cu Țara Românească, senatorul Nicolae Marin, în calitate de secretar general adjunct al Pro România, a participat alături de conducerea formațiunii politice la conferința zonală a membrilor și candidaților partidului la alegerile din acest an.

„Mi-a zis Nicu Marin de la Galați să nu uit să vă spun: Pro România este Pro România! Nu am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD, nu am făcut Pro România ca să votăm guvernul PNL! Și are dreptate Nicu Marin și o să tot repet acest lucru! Vreau să rețineți că noi ne batem pentru Pro România și pentru români! Nu suntem anexa PSD și nici a PNL și nu avem obligația să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL”, a precizat liderul partidului, Victor Ponta, la întâlnirea regiunii Moldova a Pro România.

La rândul său, secretarul general adjunct al Pro România, senatorul Nicolae Marin, a făcut un apel către tineri și către toți cei care nu au mai făcut politică să se alăture proiectelor formațiunii politice.

„Sunt un optimist și am convingerea că proiectul nostru, proiectul Pro România, prinde tot mai repede contur. Am observat că ni se alătură din ce în ce mai mulți oameni de bună calitate, mulți dintre ei noi în politică și de aceea, apelul meu este către toți aceștia să vină lângă mine, lângă toți cei pe care Pro România îi are în toate județele. Gălățenilor care doresc să schimbe ceva în administrațiile locale din județul nostru le spun să se alăture echipei Pro România! Celor care doresc să fie lângă mine le spun că îi aștept să se alăture demersului meu care reprezintă câștigarea președinției Consiliului Județean Galați”, a adăugat senatorul Nicolae Marin, candidatul Pro România pentru conducerea Consiliului Județean Galați.

(P)

Citit 4596 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 08:48