Siderurgiştii de la Liberty, solidari cu personalul IJSU Galaţi

Siderurgiştii de la Liberty, solidari cu personalul IJSU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Combinatul siderurgic Liberty Galați continuă eforturile prin care sprijină sistemul medical local, aflat acum sub presiunea pandemiei de coronavirus. În acest context, recent a fost livrată din partea siderurgiştilor o “poartă de dezinfectare” ultramodernă care va deservi personalul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Galați.

Echipamentul asigură o dezinfectare rapidă și eficientă a celor care au fost în zone cu risc de infectare.

“Este modestul nostru semn de mulțumire pentru cei care se luptă, zi de zi, pentru sănătatea gălățenilor. Le mulțumim din suflet!”, a declarat directorul general al Liberty Galați, Bogdan Grecu.

“Echipamentul primit este de mare ajutor pentru pompierii militari (paramedicii) care, permanent, pot intra în contact cu pacienți infectați și în zone de risc. Mulțumim siderurgiștilor gălățeni, mulțumim Liberty!”, a declarat la rândul său colonelul Ion Toma, inspectorul şef al IJSU Galați.

Aceasta nu este prima acţiune de solidaritate cu personalul pentru intervenţii în situaţii de urgenţă. Recent, IJSU Galaţi a primit din partea combinatului Liberty Galați și un kit mobil de dezinfectare a spațiilor. 

Citit 3169 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 09:51