Responsabilitatea la ea acasă!

Responsabilitatea la ea acasă!
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

În societatea INVICTUS FORCE&SAFE S.A. s-a dat o importanță maximă și au fost luate măsuri de prevenire a infectării cu virusul COVID-19 încă de la începutul stării de urgență prin asigurarea gratuită de măști, dezinfectanți și mănuși pentru personal și impunerea regulilor de distanțare socială.

Periodic se organizează dezinfecții cu firme specializate prin nebulizare cu substanțe înalte, testări cu teste certificate achiziționate de firmă, s-a introdus utilizarea unor lămpi UV cu ozon pentru dezinfecția zilnică, iar personalul este periodic instruit privind purtarea obligatorie a măștii, respectarea distanței sociale la locul de muncă și în mijloacele de transport public. S-au transmis informări interne constante de responsabilizare și de prevenire a COVID-19 prin măsuri de igienă și s-au dotat toate departamentele cu substanțe dezinfectante, echipamente de protecție și chiar pereți separatori astfel încât colegii noștri să fie protejați. 

Suntem în continuare vigilenți și precauți și ne angajăm să onorăm în mod corect obligațiile profesionale și responsabilitatea socială față de colegii și partenerii noștri astfel încăt să asigurăm un mediu de muncă sigur pentru sănătatea oamenilor.

INVICTUS FORCE&SAFE S.A. din Galați este unul din principalii furnizori de echipamente militare individuale destinate instituțiilor de apărare și securitate națională. Societatea noastră își are sediul în comuna Vînători în județul Galați unde deține o fabrică modernă la standarde europene.

(P)

Citit 3689 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2020 22:08