Primăria Municipiului Galați - ANUNŢ IMPORTANT

Primăria Municipiului Galați - ANUNŢ IMPORTANT
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă public procedura de atribuire a autorizaţiilor taxi disponibile din totalul de 1.050 autorizaţii taxi aprobate de Consiliul local prin HCL 243 / 2021 pentru toate solicitările depuse până la data de 12.08.2021. După această dată, cererile vor fi înregistrate pentru următoarea procedură de atribuire care va fi anunţată ulterior. Lista cu documentele care trebuie depuse poate fi consultată la Primăria Galați – Compartimentul Transport Urban. Rezultatele evaluării dosarelor vor fi anunţate prin afişare la sediul Primăriei Galaţi în data de 19.08.2021. Eliberarea autorizaţiilor taxi atribuite în cadrul acestei proceduri se va face după aprobarea prin hotărâre a Consiliul local a atribuirii numărului de autorizaţii taxi şi a numerelor de ordine ale acestora.

De asemenea, până la data de 12.08.2021, solicitanții deja înscriși în lista de așteptare pot aduce modificări punctajelor declarate anterior.

Reamintim solicitanților de autorizații taxi să acorde atenție la achiziționarea autoturismelor asupra gradului de transparență a geamurilor astfel încât acesta să corespundă cerințelor R.A.R.

Criteriile de departajare şi punctajele care se acordă autovehiculelor participante sunt:

(P)

Citit 3114 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 00:33