ADMITERE 2021 la Universitatea „Danubius” – programe de studii de licenta atractive și taxe avantajoase

ADMITERE 2021 la Universitatea „Danubius” – programe de studii de licenta atractive și taxe avantajoase
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Universitatea “Danubius” oferă studenților săi peste 20 de programe de studiu de licenta si de master prin facultățile de “Drept”, “Științe Economice”, “Comunicare și Relații Internaționale” și “Științe Aplicate”. Peste 20 000 de absolvenți danubieni si-au construit cariere de succes, devenind adevarati ambasadori ai misiunii, valorilor si viziunii acestei institutii de invatamant superior.

Universitatea Danubius oferă posibilitatea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților si masteranzilor sai. Experiența academică a sute de cadre didactice din principalele centre universitare din România și din străinătate, o bibliotecă dotată cu peste 40 000 de volume, acces la peste 2000 de jurnale academice, la cursuri ale titularilor de disciplină, în laboratoare de informatică, clinică juridică și economie, de criminalistică, precum și un cabinet psihologic transformă experiența de studiu Danubiană într-una de elită la nivel global.

 În perioada 1 iulie – 31 iulie 2021, toate facultățile Universității „Danubius” organizează admitere pentru programe de licenţă şi master.

Admiterea din acest an universitar se face pe baza concursului de dosare.

Viitorii studenți Danubieni vor avea posibilitatea de a plăti taxe dintre cele mai avantajoase.

!Reduceri de taxe la programele de master pentru absolvenții Universității ”Danubius” ai programelor de studii de licență!

Pentru cursurile universitare de LICENŢĂ, candidaţii pot opta pentru:

FACULTATEA DE ȘTIINȚE APLICATE

FACULTATEA DE DREPT

  • Specializarea Drept, durata studiilor: 4 ani, forme de învăţământ: cu frecvenţă (IF), cu frecvenţă redusă (FR) şi la distanţă (ID).

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE

FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE

PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ ORGANIZAT DE CĂTRE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI  DIDACTIC DIN CADRUL UDG

Universitatea ”Danubius” din Galați  organizează programe de formare psihopedagogică iniţială atât pe parcursul studiilor universitare, cât şi în regim postuniversitar, pentru ambele niveluri de certificare.

Pentru detalii, accesați:

https://www.univ-danubius.ro/dppd

COLEGIUL DANUBIUS

Colegiul Danubius este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, se pot inscrie si candidadti care NU au obtinut diploma de bacalaureat.

Candidaţii pot opta pentru specializarea CAMERAMAN – FOTOREPORTER în domeniul PRODUCTIE MEDIA, la forma de învăţământ de zi, nivelul 5 avansat, durata studiilor fiind de doi ani sau ANALIST PROGRAMATOR, durata studiilor – 1,5 ani sau ADMINISTRATOR RETELE LOCALE SI DE COMUNICATII , durata studiilor fiind de 1,5 ani. Detalii despre admiterea la Colegiul Danubius se pot obtine la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0372361250.

Mai multe detalii despre admitere, oportunităţi în carieră şi numărul de locuri, găseşti AICI!

(P)

Citit 4944 ori Ultima modificare Joi, 08 Iulie 2021 15:04