Pentru ca fermierii să nu mai fie nevoiți să-și arunce marfa, producătorii agricoli, așteptați în piețele agroalimentare

Pentru ca fermierii să nu mai fie nevoiți să-și arunce marfa, producătorii agricoli, așteptați în piețele agroalimentare
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Reprezentanții Asociației Administratorilor de Piețe din România (AAPR) vin în sprijinul producătorilor agricoli și îi asigură că în piețele agroalimentare sunt spații de vânzare destinate acestora, unde să-și poată valorifica producția proprie.

„Este important atât pentru producător, cât și pentru consumator ca produsul românesc să ajungă pe tarabele din piețe, să fie comercializat și fermierii să nu mai fie nevoiți să-și arunce marfa. Cei interesați pot depune solicitări în vederea atribuirii de locații în piețele agroalimentare pentru exercitarea activității de comerț a produselor obținute. Datele de contact ale entităților membre le găsiți pe site-ul AAPR – www.pieteromania.ro. Dorim să-i asigurăm pe producători de întreaga disponibilitate a membrilor Asociației Administratorilor de Piețe din România în găsirea unor soluții concrete prin care aceștia să își poată desface produsele în piețe”, se menționează într-un comunicat remis de AAPR.

Asociația Administratorilor de Piețe din România este o asociație care reunește 35 de piețe (instituții și societăți comerciale) din întreaga țară. AAPR este cea care a introdus pentru prima dată plata cu cardul în piețele din România și este, din 2013, membru al Uniunii Mondiale a Piețelor cu Amănuntul și En-gros, asociație internațională non-profit dedicată promovării schimbului internațional de informații privind piețele en-gros și cu amănuntul. Site-ul oficial al asociației este www.pieteromania.ro.

„Ca membru fondator al Asociației Administratorilor de Piețe din România, societatea noastră susține în continuare demersurile făcute în cadrul asociației de a-i sprijinii pe producătorii agricoli autohtoni, asigurându-le locuri de vânzare în piețele gălățene. Prin promovarea produselor agricole românești susținem un stil de viață sănătos pentru cetățenii României. Totodată, introducerea plății cu cardul în piețe a fost o modalitate concretă de a atrage și o altă categorie de cumpărători în piețe pe lângă cumpărătorii tradiționali”, ne–a declarat Marcela-Daniela Costea (foto), Directorul General al Administrației Piețelor Agroalimentare S.A. Galați.

(P)

Citit 4120 ori Ultima modificare Miercuri, 04 August 2021 14:04