O nouă clinică dentară deschisă în Galați de Dr. Ionuț Leahu

O nouă clinică dentară deschisă în Galați de Dr. Ionuț Leahu
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați oferă atât adulților, cât și copiilor tratamente stomatologice personalizate ce sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor și a echipamentelor moderne. Clinica este situată pe Str. Portului, nr. 28, aproape de Compania de Navigație Fluvială Română Navrom, și dispune de 9 cabinete dentare, de un centru propriu de imagistică 3D digital și de o aparatură medicală nouă, ce le oferă tuturor pacienților o experiență excepțională la stomatolog. De asemenea, 3 dintre cabinetele medicale sunt destinate pentru servicii de pedodonție, unde copii sunt tratați de către medici stomatologi ce au experiență în lucrul cu cei mici. Aceste cabinete sunt amenajate și gândite special pentru copii, în așa fel încât să le ofere tot conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu din București.

Dr. Ionuț Leahu (centru, foto) împreună cu echipa medicală din clinica stomatologică Galați

Întreaga echipă medicală a clinicii stomatologice Dr. Leahu din Galați oferă tratamente sigure și eficiente pentru fiecare pacient în parte, indiferent de problema dentară cu care se confruntă. În momentul de față, echipa este formată din 12 profesioniști, dintre care 5 medici stomatologi și 5 asistente medicale, însă procesul de recrutare rămâne deschis. ,,Am ajuns la 15 clinici deschise în rețea, una în Londra și alte 14 care acoperă acum toate regiunile României. Însă nu ne oprim aici, căutăm permanent să mergem mai aproape de pacienți atât în ce privește distanța față de clinică cât și nevoile lor privind sănătatea dentară. De altfel, în Galați am investit în crearea locurilor de muncă, a specializării medicilor prin construirea echipelor locale puternice și a dezvoltării comunității regionale în ansamblu”, explică Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

De asemenea, în clinica stomatologică Dr. Leahu Galați, medicii stomatologi sunt specializați în diferite ramuri ale stomatologiei, și anume: chirurgie orală, protetică dentară, endodonție, ortodonție și pedodonție. Aceștia lucrează cu aparatură și echipamente moderne, astfel încât pacienții să nu simtă absolut nicio durere sau disconfort pe toată durata realizării planului de tratament. Atât medicii profesioniști, cât și asistentele medicale din clinică sunt mereu pregătite să ofere ajutor și suport pacienților, de la începutul tratamentului și până la finalizarea acestuia.

În foto, cabinet stomatologic din cadrul Clinicii Dentare Dr. Leahu Galați care dispune de aparatură și echipamente moderne

Urgențe și tratamente stomatologice complexe pentru adulți la clinica stomatologică din Galați

Pacienții care trec pragul clinicii stomatologice Dr. Leahu din Galați sunt primiți într-un mediu plin de confort, unde medicii sunt pregătiți să le ofere soluții stomatologice pentru orice tip de problemă dentară. Fie că vorbim despre tratamentul unei simple carii dentare, fie că ne referim la refacerea totală a danturii, cu ajutorul sistemului de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, echipa medicală este gata să te ajute să-ți recapeți atât sănătatea danturii, cât și frumusețea acesteia. Astfel, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați, poți apela cu încredere la toate serviciile stomatologice, și anume:

  • Radiografii digitale în propria clinică;

  • Stomatologie generală (igienizări profesionale, tratamente pentru cariile dentare);

  • Coroane și fațete dentare, realizate într-o singură oră;

  • Tratamente de canal efectuate cu ajutorul microscopului;

  • Refacerea completă a danturii în 24 de ore;

  • Vindecare rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;

  • Tratamente cu aparat dentar;

  • Stomatologie copii;

  • Servicii stomatologice de urgență.

În foto, cabinet stomatologic din clinica stomatologică Dr. Leahu Galați, special amenajat cu aparatură modernă și personaje de poveste pentru copii

Stomatologie pentru copii la clinica dentară din Galați

Vizita la medicul stomatolog pentru copii reprezintă o etapă foarte importantă în viața acestora. Aceasta îi ajută să conștientizeze cât de importantă este igiena orală și mai ales cum să aibă grijă de sănătatea dințișorilor. Cu cât întâlnirea copilului cu medicul stomatolog se realizează de la o vârstă fragedă, cu atât este mai bine pentru ca acesta să se dezvolte sănătos.

Dacă cauți o clinică stomatologică special amenajată pentru copii, dacă îți dorești ca micuțul să scape de teama de stomatolog, atunci află că la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați, copilul tău va avea parte de toate condițiile conform vârstei, dar și de un spațiu în care să se simtă ca acasă.

În clinica Dr. Leahu din Galați, găsești cabinete stomatologice special concepute pentru tratamentele copiilor, dar și spații amenajate cu personaje de poveste și jucării, unde cei mici se pot împrieteni cu Tuti, Dinșorul Zurliu și prietenii lui. De asemenea, copiii vor învăța despre importanța sănătății orale de la medici stomatologi cu practică limitată la pedodonție și vor beneficia de tratamente moderne fără durere. Conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu urmărește ca fiecare copil să aibă o experiență de neuitat, de la intrarea în clinică și până la interacțiunea cu medicul stomatolog.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați, toții pacienții beneficiază de sănătate reală și o experiență excepțională la stomatolog. Astfel, aici vei găsi o echipă de medici stomatologi cu experiență în toate serviciile stomatologice atât pentru adulți, cât și pentru copii, realizate cu ajutorul tehnologiei și a echipamentelor noi.

P

Citit 7359 ori Ultima modificare Marți, 31 August 2021 11:46