Îți dorești un venit mai mare pentru a-ți îndeplini visele? Vezi cu ce oferte vine Prime Studios

Îți dorești un venit mai mare pentru a-ți îndeplini visele? Vezi cu ce oferte vine Prime Studios
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Poate că suntem la curent cu industria de videochat, însă mulți dintre cei care doar au auzit, o cunosc doar la suprafață. Aceasta industrie se dezvoltă tot mai mult de la an la an și vine cu oferte foarte tentante pentru multe dintre femeile care își doresc să fie independente și să aibă un alt stil de viață.

Dacă unii ar spune că cel mai important avantaj în această industrie sunt doar banii ce pot fi câștigați, în realitate sunt multe studiouri de calitate ce oferă mult mai mult decât atât. Unul dintre cele mai renumite studiouri din România este Prime Studios cu pagina de prezentare prime-studios.ro. Iată ce avantaje oferă.

Oportunitatea de a te dezvolta

Ce înseamna asta mai exact? Ca în orice industrie, ai nevoie de o minimă experiență și pregătire. Prime Studios nu pune însă neapărat accent pe experiență, ci mai degrabă pe dorința modelelor de a învăța și progresa. Au la dispoziție traininguri gratuite de unde pot învăța secretele din această industrie, cât și traininguri de limbă engleză.

Opțiunea de a alege dintre videochat-ul adult și non-adult

Videochat-ul are 2 ramuri, respectiv cel adult și non adult. Astfel că orice model care dorește să se angajeze într-un studio videochat poate alege.

Cel non-adult este o ramură care se bazează mai mult pe conversații și discuții, mai puțină nuditate. Se bazează mai mult pe empatie. Astfel că modelele discută foarte mult cu interlocutorul lor despre anumite probleme pe care acesta le are. Iar în ceea ce privește videochat-ul adult, acesta conține și elemente de nuditate.

Câștiguri substanțiale

Prime Studios oferă un salariu garantat de 3.000 de lei lunar. Echipa va oferi totodată și un bonus de angajare de 500$, iar modelele care mai aduc și o prietenă să lucreze în acest domeniu, vor fi recompensate cu un bonus de recomandare de 200$. După 3 luni de muncă, un model de videochat poate câștiga între 10.000 de lei și 25.000 de lei.

Program flexibil

Fiecare model de videochat care lucrează la Prime Studios poate alege programul de muncă fără a-i afecta viața personală. În plus, pentru acele modele care își doresc să câștige mai mult, pot face ore suplimentare. Mai mult decât atât, modelul care are cele mai multe ore suplimentare într-o lună se poate bucura de un city break, oferit de Prime Studios.

Asigurarea confidențialității

Acest studio de videochat Bucuresti garantează confidențialitatea. Și asta pentru că toți membrii sunt din alte țări, nicidecum din România, tocmai de aceea și modele au nevoie să cunoască limba engleză cât mai bine, atât scris, cât și vorbit.

Ce mai oferă Prime Studios

Prime Studios pune un accent pe loialitate, încredere, respect și siguranța modelelor. Pe lângă toate aceste beneficii, modelele vor avea parte de aparatură de ultimă generație, de camere decorate cât mai frumos și mai luxos.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina oficială, prime-studios.ro.

Date de contact:

0725 165 944

(P)

Citit 1682 ori Ultima modificare Marți, 18 Ianuarie 2022 14:35