Transportatorii anunță proteste în toată țara

Transportatorii anunță proteste în toată țara
Foto-arhivă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) anunță că, împreună cu membrii organizațiilor APTE 2002 și APULUM, va organiza proteste în toată țara, oamenii fiind nemulțumiți de faptul că autoritățile nu le oferă sprijin în fața valului de scumpiri la energie, carburanți și polițe RCA. Transportatorii rutieri spun că au eșuat toate încercările de a găsi soluții și sprijin din partea Guvernului, pentru depășirea crizei și că decizia privind organizarea de proteste are legătură cu atitudinea șefului Consiliului Concurenței. „Ne-au convins aroganța și nepăsarea șefului Consiliului Concurenței, care cere plafonarea prețurilor la energie, carburanți și polițe RCA «la un nivel cât mai ridicat, fără compensare» și doar pentru «consumatorii vulnerabili». Această abordare din partea statului arată că se dorește falimentarea firmelor românești și mai ales a celor de transport”, se afirmă într-un comunicat remis de COTAR.

„Statul ar trebui să găsească și soluțiile pentru salvarea firmelor românești și a economiei României, pentru că altfel va fi distrusă România. Guvernul nu trebuie să lovească în firmele românești care abia mai supraviețuiesc în urma acestor scumpiri în lanț. După ce am constatat că nu este nimeni interesat de cerințele și chiar de propunerile noastre, până când vom obține de la Guvernul României soluții concrete de ieșire din criză, vom recurge la toate formele legale de a protesta cu toate mașinile în stradă, în toată țara!”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

Citit 1320 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 18:10

1 comentariu

 • postat de Dax
  Duminică, 20 Martie 2022 23:21
  89.39.81.***
  Dar domnilor , doamnelor , voi habar nu aveti de marea resetare , asa e ? Asta e unul din efectele unui plan mult mai mare , care nu are de-a face cu Romania , se intampla pretutindeni , simultan . Distrugerea ultimelor economii nationale ( sau a cea mai ramas din ele ) , mai ales a micilor producatori .
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.