Între 4-8 aprilie are loc Târgul de joburi în străinătate DB Work din Galați

Între 4-8 aprilie are loc Târgul de joburi în străinătate DB Work din Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Te afli în căutarea unui loc de muncă sigur și stabil în străinătate? DB Work organizează Târgul de joburi în străinătate între 4 și 8 Aprilie, în Galați! Zeci de joburi sigure în Olanda, te așteaptă să le descoperi.

Aflați pe piața locurilor de muncă încă din anul 2014, DB Work se numără printre cele mai cunoscute agenții de mediere și plasare forță de muncă în străinătate în țări precum: Olanda, Belgia, Germania și Italia. Dacă te numeri printre cei care își doresc să își înceapă o nouă carieră în afara țării, în condiții de siguranță, 100% legal și cu beneficii precum asigurare, cazare, transport asigurat, vino la Târgul de joburi din Galați între 4 și 8 Aprilie 2022.

Când și unde se organizează târgul de joburi DB Work?

Târgul de joburi se organizează între datele 4 și 8 Aprilie, la sediul DB Work, de pe Strada Pescari, nr. 13, din Galați, în zona Șantierului Naval. De luni până vineri, de la ora 9:00 și până la 16:30, recrutori de specialitate, te așteaptă să îți găsească jobul potrivit abilităților tale.

Beneficiile angajării prin DB Work

  • Cazare echipată complet asigurată, cu utilități incluse

  • Transport Internațional din localitatea de domiciliu și până în țara unde vei lucra

  • Transport local cu mașină de serviciu pentru a ajunge în siguranță la locul de muncă

  • Contract de muncă 100% legal și în conformitate cu legile din Olanda

  • Asigurare medicală inclusă în contractul de muncă

  • Sprijin în adaptarea la noua țară și în obținerea documentelor necesare din partea echipei de support

Pentru mai multe informații despre ceea ce oferim tuturor celor care își încep cariera în Olanda prin intermediul agenției de mediere și plasare forță de muncă DB Work, poți vedea clipul nostru dedicat pentru prezentarea acestor beneficii. Click aici!

Domenii de angajare și joburi disponibile

  • Naval: electricieni, tâmplari, mecanici, lăcătuși, sudori

  • Industrial: instalatori, tâmplari, sudori

  • Construcții: tâmplari, montatori acoperișuri

  • Logistic: operatori stivuitoare, operatori depozite

Și multe alte oportunități de angajare pe care ți le vor prezenta recrutorii DB Work față în față. Dacă vrei mai multe detalii despre joburile DB Work, accesează clipul nostru dedicat. Click aici!

Cum pot participa la Târg?

Înscrierile la târg se fac în baza unui formular de înscriere ce trebuie completat de către fiecare participant. În formular va trebui să completezi câteva dintre datele tale personale și să selectezi care sunt domeniile și specializările despre care ți-ai dori să afli informații.

Formularul se poate completa online și poate fi accesat apăsând un click pe link-ul următor. Click aici!

De ce să alegi DB Work?

DB Work este o agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate, cu ani de experiență în domeniu. Suntem specialiști în găsirea celor mai bune oportunități pentru profesioniștii care apelează la noi, iar succesul în plasarea omului potrivit la locul de muncă potrivit se bazează pe atenția acordată nevoilor candidaților.

Ne propunem ca în viitorul apropiat să devenim cea mai mare platformă de plasare de personal pentru cei care își doresc o carieră de succes pe teritorii de peste mări și țări.

Cum pot aplica pentru un loc de muncă?

Cel mai bun mod prin care poți să aplici la un loc de muncă este să vii la târgul nostru de joburi din Galați. Completează formularul de înscriere pentru a-ți asigura viitorul în străinătate. Dacă totuși nu poți ajunge în cele 5 zile de târg, te așteptăm să ne trimiți CV-ul tău la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 1662 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2022 00:41