Beat și fără permis, depistat la o benzărie din Galați

Beat și fără permis, depistat la o benzărie din Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a alimentat la o benzinărie din Galați beat și fără permis. Polițiștii Secției 3 au fost sesizați sâmbătă, 4 iunie, cu privire la faptul că un bărbat ar fi alimentat autoturismul la o stație de carburanți din municipiul Galați și ar fi refuzat să plătească. Ajunşi la faţa locului, polițiștii au stabilit că, după alimentarea autoturismului, bărbatul nu a părăsit incinta stației de carburanți, intenționând să achite contravaloarea carburantului.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut, fiind cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Ca urmare, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Bărbatului i s-a întocmit şi un nou dosar penal, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Citit 3825 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2022 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.