Consultaţii oftalmologice gratuite pentru angajaţi

Consultaţii oftalmologice gratuite pentru angajaţi
Personalul firmei, la control oftalmologic în nou amenajată sală de interviuri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Pe 16 și 17 martie a.c., noua sală de interviuri pe care am amenajat-o la sediul "Vieţii libere", spaţiu care găzduieşte o lucrare murală reprezentativă pentru oraşul nostru, semnată de artistul plastic Tudor Şerban şi intitulată "Galaţiul liber" (lucrare asupra căreia vom reveni, într-un articol separat), s-a transformat în cabinet oftalmologic. Aici primim vizita reprezentanţilor companiei TerraOptic Group, care desfăşoară o campanie de consultaţii oftalmologice gratuite, în efortul de a încuraja gălăţenii să-şi verifice acuitatea vizuală chiar la locul de muncă.

O mare parte a angajaţilor noştri ştiu deja de ce fel de ochelari au nevoie, dacă nu purtau până acum, sau cum au evoluat nevoile lor de corecţie vizuală, în cazul în care deja aveau ochelari, putând lua decizii informate pentru sănătatea şi confortul ochilor.

terraoptic_6.jpg

Acţiunea continuă şi mâine, compania oferindu-le angajaţilor noştri facilităţi la achiziţionarea ochelarilor de vedere. Pentru cei interesaţi de acţiunea celor de la TerraOptic, detalii se pot obţine la tel. 0723.606.818.

Citit 1486 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 04:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.