Zeci de biciclişti au dovedit că „Galaţiul pedalează” (VIDEO)

Zeci de biciclişti au dovedit că „Galaţiul pedalează” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Nici vremea mohorâtă şi rece, nici umezeala pătrunzătoare, nici măcar ploaia nu pot sta în calea unei pasiuni adevărate aşa cum este mersul cu bicicleta. Dovadă ce s-a întâmplat duminică, 2 aprilie 2023, la prânz! Zeci de biciclişti de toate vârstele s-au aliniat la start şi au străbătut oraşul în cadrul evenimentului „Galaţiul pedalează”.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, la evenimentul "Galațiul pedalează", organizat de Bike Works pe 2 aprilie, au fost invitaţi toți iubitorii mersului cu bicicleta. Adunarea s-a dat la ora 11,30 la Sala Sporturilor (Micro 19). Aici s-au adunat aproximativ 200 de biciclişti de toate vârstele, entuziasmaţi şi dornici să arate că trebuie să fie respectaţi în trafic.

Odată ce s-a dat startul, au pornit spre Grădina Publică, în mod organizat, în coloană, pe banda întâi de circulaţie. Traseul parcurs a fost următorul: Esplanada Sălii Sporturilor (Micro 19) - strada Brăilei - strada Cloșca - bulevardul Marea Unire - strada Traian - strada Brăilei - strada Domnească - Grădina Publică.

„Galaţiul pedalează” a dat practic startul unui nou sezon pe bicicletă. Dar cel mai important este mesajul pe care zecile de participanţi au ţinut să-l transmită: sunt mulți bicicliști în Galați, sunt prietenoși cu mediul și pedalează cu bucurie pe străzile orașului. Şi, cel mai important, sunt prezenți în trafic, deci trebuie să conteze şi să fie respectaţi!

Citit 3390 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2023 18:47

1 comentariu

  • postat de florin cacarau de galati
    Duminică, 02 Aprilie 2023 18:01
    89.137.226.***
    Bravo!
    Galatenii doresc sa fie cat mai multe evenimente, fie sportive sau culturale, ca in orasul asta, de la o vreme, nu se mai intampla nimic, in afara de stiri cine pe cine a kaftit, furaciuni. politicieni tragand sfori muschiuloase, promisiuni cu un ochi la slanina si unul la fauna, daca fraeri il vor alege dupa promisiuni desarte pe la alegeri tip Durbaca.

    Sictir!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.