Bărbat snopit în cazinou de un jucător rămas lefter

Bărbat snopit în cazinou de un jucător rămas lefter
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un incident soldat cu reținerea a două persoane a avut loc într-un cazinou din Tg. Bujor, victimă a furiei acestora fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Acesta ar fi sunat la 112 în cea de-a treia zi de Paște, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri. Le-a pus polițiștilor că un tânăr din oraș, aflat și el la cazinou, i-ar fi cerut la un moment dat să îl împrumute cu niște bani, pentru că pierduse la păcănele și nu mai avea fonduri ca să mai joace. Bărbatul mai în vârstă ar fi refuzat, motiv pentru care ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele. Câteva ore mai târziu, după miezul nopții, omul a plecat spre casă, numai că individul care îl bătuse nu a uitat că a fost refuzat, și enervat că fusese și reclamat la poliție, a continuat să se răzbune. 

”În jurul orei 2,55, când persoana agresată a părăsit locația respectivă pentru a merge la adresa de domiciliu, ar fi fost urmărit de bărbatul de 29 de ani și de o cunoștință a acestuia, un tânăr cu vârsta de 23 de ani, iar la un moment dat, cel din urmă ar fi pulverizat asupra acestuia conținutul dintr-un spray iritant lacrimogen, pe motiv că sesizase organele de poliție”, a menționat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. În urma investigațiilor, pe 20 aprilie, polițiștii i-au reținut pe cei doi agresori. Aceștia urmează să fie duși în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citit 2627 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2023 15:51

2 comentarii

  • postat de George
    Sâmbătă, 22 Aprilie 2023 09:25
    89.136.71.***
    @ Goe eu cred ca aberezi
    0
    0
  • postat de Goe
    Sâmbătă, 22 Aprilie 2023 07:28
    5.13.156.***
    Un cazinou la Tg Bujor ! Cititi cu atentie pe toate firmele luminoase sa vedeti ca la noi exista “ “ “CAZION “ nu cazino ! Aceasta denumire fiind interzisa in acele sali de jocuri si pacanele !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.