Recrutări de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari de poliţie

Recrutări de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari de poliţie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Inspectoratul de Poliție Județean  (IPJ) Galați a demarat o campanie de recrutare și selecție a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învăţământ superior și postliceal ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN) și ale Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul". Instruirea noilor polițiști se va face pentru a servi nevoilor Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru sesiunea 2023, se recrutează candidaţi atât pentru învățământul postliceal, cât și pentru cel superior. Astfel, absolvenții de liceu pot susține concursul de admitere la următoarele școli postliceale de maiștri militari și subofițeri: Şcoala Militară a Forțelor Terestre "Basarab I" din Pitești, Şcoala Militară pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu, Şcoala Militară a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" din Constanța, Şcoala Militară a Forțelor Aeriene "Traian Vuia" din Boboc și Şcoala Militară de Logistică de la Chitila.

Pentru învățământul superior se organizează concurs de admitere la: Universitatea Națională de Apărare "Carol I" București, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu, Academia Tehnică Militară "Ferdinand I" București, Institutul  Medico-Militar București, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța, Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul".

Cererile de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Galați, până pe 19 mai 2023, ora 12.00. Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 9.00 şi 12.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Judeţean Galați - Serviciul Resurse Umane.

 

Citit 3879 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2023 06:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.