„Piața Muncii se rescrie” - evenimentul la care trebuie să participi și vei descoperi cum să fii un angajator căutat în contextul economic actual

„Piața Muncii se rescrie” - evenimentul la care trebuie să participi și vei descoperi cum să fii un angajator căutat în contextul economic actual
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată și influențată de provocări și puternice transformări la nivel tehnologic, politic, economic, cultural, educațional și social. În acest cadru provocator, piața muncii în 2023 este supusă unei fluctuații și instabilități crescute, ceea ce poate genera nesiguranță în rândul angajaților și antreprenorilor. Cu toate acestea, există soluții și abordări eficiente pentru a răspunde schimbărilor rapide din domeniu. Hai să descoperim împreună la evenimentul #PiațaMunciiSeRescrie cu Andra Pintican, vineri, 5 mai, începând cu ora 14:30, la Sala de Conferințe a Hotelului Muller din Galați, care sunt tendințele și provocările actuale ale pieței muncii și cum putem folosi expertiza în resurse umane pentru a ne dezvolta afacerea în aceste condiții schimbătoare. Prin intermediul acestui eveniment, poți învăța despre soluțiile necesare pentru a-ți adapta afacerea la contextul economic și de business actual

Organizat de către TRUST HR PRO TEAM – Partenerul tău de Recrutare din SUD-EST, evenimentul "Piața Muncii se rescrie” este dedicat antreprenorilor, managerilor generali, managerilor de departamente și, bineînțeles, specialiștilor și angajaților din sfera resurselor umane. Susținut de Andra Pintican, expert în resurse umane și consultanță de carieră (fondatoarea ”Școala de HR”, centruldecariera.ro, coach și consilier profesional), evenimentul tratează subiecte esențiale legate de dinamica pieței muncii. Evenimentul oferă, totodată, soluții practice pentru antreprenori și specialiști HR, prin analizarea de studii de caz, probleme, situații și exemple.

Concret, participanții vor înțelege, în primul rând, care sunt Trendurile în Piata Muncii în 2023, precum munca de la distanță sau hibrid, creșterea preocupării pentru bunăstarea angajaților și schimbările survenite în privința diversității și incluziunii etc.

Deopotrivă, sunt tratate teme ce țin de Beneficiile pe care și le doresc cu adevărat angajații, cu accent pe studiile recente care arată clar că angajații caută mai mult decât salariul și beneficiile standard. Care sunt acestea? Veți afla în cadrul evenimentului.

Printre subiectele-cheie ale evenimentului se numără, bineînțeles, Criza de personal cu care se confruntă România și soluțiile propuse de specialiști, prin care companiile reușesc să atragă și să își mențină angajații, în ciuda dificultăților.

Totodată, vor fi prezentate Tehnici de recrutare și retenție care chiar dau rezultate, în baza experienței Andrei Pintican și a studiilor de specialitate, cu accent pe eficiența și productivitatea soluțiilor propuse. Și nu în ultimul rând, participanții la eveniment vor afla despre Cum se schimbă munca și modul în care muncim - Gen Z vs Millenials, prin abordarea diferențelor dintre generatiile Millenials si Gen Z și cum acestea influențează și schimbă modul în care muncim și ne raportăm la muncă în prezent.

Astfel, dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi trenduri și să afli cum să faci performanță pe actuala piață a muncii, acest eveniment este pentru tine. Bucură-te de toate beneficiile unui eveniment de resurse umane interactiv și relevant pentru comunitatea locală! Accesează: https://bit.ly/3JNfm6T și înscrie-te acum!

Echipa TRUST HR PRO TEAM este pe deplin conștientă de nevoia de a aborda și aprofunda toate aceste subiecte și organizează evenimentul - ”Piața Muncii se Rescrie” tocmai pentru a aduce cât mai aproape de factorii implicații în procesul de management al resurselor umane cunoștințele, expertiza și valoarea practică necesare pentru a susține creșterea afacerilor și succesul economic la nivel local și regional.

TRUST HR PRO TEAM este o echipă tânără și puternică, specializată în consultanță de specialitate (dignoză organizațională/recrutare/administrare personal). De-a lungul a patru ani de activitate, echipa a oferit servicii de consultanță pentru 60 de companii naționale și internaționale și a interacționat cu cel puțin 5000 de candidați noi pe piața muncii.

Echipa pune accent pe recrutarea talentelor și servicii de calitate, înțelegând că resursa cea mai importantă și prețioasă este cea umană. TRUST HR PRO TEAM caută să asigure calitatea resursei umane și să contribuie la modelarea și dezvoltarea afacerilor locale și a mediului de business local.

Iar evenimentul #PiataMunciiSeRescrie susține întocmai acest principiu, prin împărtășirea cunoștințelor, experiențelor și prin găsirea soluțiilor de menținere și dezvoltare a pieței forței de munca din zona și creșterea calității acesteia.

Deci, urmând regula e aur în resurse umane: ”Omul Potrivit la Locul Potrivit”, alege să fii și tu la locul potrivit, pe 5 mai, la Evenimentul ”Piața Muncii se Rescrie”. Grăbește-te să te înscrii accesând linkul: https://bit.ly/3JNfm6T

(P)

Citit 1368 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 10:35

4 comentarii

 • postat de Andreea
  Vineri, 28 Aprilie 2023 08:26
  5.14.153.***
  Super tare. Andra Pintican este o tipa foarte misto de urmarit, mai ales.de catre specialistii in Hr si nu numai. O urmaresc in online, o tipa super isteata. Are podcast la Zu cu Morar. Vorbeste incredibil de bine despre piata muncii de acum.Abia astept sa o vad :D
  0
  0
 • postat de Puchea Cristo
  Miercuri, 26 Aprilie 2023 18:19
  109.166.128.***
  Cand nu poti sa atragi investitii si sa faci locuri de munca, cu o rata a somajului de top in tara te cosmetizezi putin si declari ca de fapt nu e administratia de vina ci nu vor sa lucreze concitadinii.
  0
  0
 • postat de Cristian
  Miercuri, 26 Aprilie 2023 13:05
  5.2.209.***
  Referitor la comentariul postat de "ariciul".

  Nu e chiar asa simplu. Tocmai de aceea se organizeaza un astfel de eveniment la noi in zona. Mentalitatea se schimba, angajatii isi schimba preferintele, iar angajatorii trebuie sa compenseze cu actiuni clare pentru a pastra si a atrage personalul competent/serios. Exodul fortei de munca in alte state sau in alte zone mai atractive ale Romaniei a generat un deficit. Din cate am citit, evenimentul se bazeaza pe un studiu facut de un specialist in domeniu. Daca as fi angajator, nu as ezita sa particip.
  0
  0
 • postat de ariciul
  Miercuri, 26 Aprilie 2023 11:51
  89.39.81.***
  Simplu.Lasati prostiile,minciunile si prefacatoria.Statul sa reduca fiscalitatea in privinta muncii,pentru ca patronii sa poata plati munca angajatilor.Angajatii?Lasati prostia cu ,hai la munca sa muncim,da Doamne sa nu gasim.Ori pauzele lungi si dese ,Cheia marilor succese.Sa se fixeze niste salarii in functie de studii,pregatire pricepere,talent,vechime experienta.Salariul minim pe economie sa fie.Dar pe hartie.In lege.Nu sa se ancoreze toti in el si atat.Preghatirea asa zisul Training sa se faca .platit dar cu obligatii de a munci in firma un timp oarecare.E plina piata muncii de patroni cartora le pleaca oameni buni fiindca le sunt incalcate drepturile si li se incarca celor care raman grila de sarcini.Un om mai mult decat poate face un om no sa poata niciodata.
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.