Primăria pregătește pentru atribuire noi locuri de parcare

Primăria pregătește pentru atribuire noi locuri de parcare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Micro 19, Micro 20 și Micro 39 sunt cartierele în care, anul acesta, ar urma să fie atribuite noi locuri în parcările de reședință sau de domiciliu, după cum plănuiește Primăria municipiului Galați.

Deocamdată, administrația locală a lansat o achiziție publică pentru "Servicii de marcaje exterioare privind numerotarea codificată a locurilor de parcare din parcările de domiciliu/ reședință în municipiul Galați". Valoarea estimată a contractului este de 210.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire - "prețul cel mai scăzut".

După cum se arată în caietul de sarcini al procedurii, ar urma să fie marcate maximum 4.500 de locuri de parcare, pe durata a 12 luni. Primăria cere prestatorului să folosească vopsea galbenă, pe bază de polimeri, rezistentă la UV, la șocuri mecanice și abraziune, la trafic auto, îngheț, intemperii și la substanțe de deszăpezire și la sare.

La solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei ne-a comunicat că, în cadrul acestui contract, vor fi retrasate locurile de parcare ale căror marcaje s-au șters, dar vor fi numerotate și altele noi, care urmează să fie supuse procedurii de atribuire, în cadrul unor noi etape ce urmează a fi demarate.

 

Citit 2374 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2023 15:07

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Vineri, 28 Aprilie 2023 09:30
    86.34.187.***
    Sigur vopseaua va rezista si la bombardamentele rusesti...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.