O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Pentru a şaptea serie de tratament balnear, Casa Judeţeană de Pensii Galaţi a primit în total 128 de bilete. Toate biletele au fost repartizate pe 22 mai, în sistem informatic, pe baza cererilor depuse de solicitanţi. Seriile de plecare sunt din 7, 8, 9 şi 10 iunie. Bilete de tratament au fost alocate în următoarele staţiuni: Covasna, Amara, 1 Mai, Geoagiu, Lacu Sărat, Nicolina, Pucioasa, Sărata-Monteoru, Tg. Ocna, Mangalia şi Neptun. Persoanele interesate de achiziția unui bilet pentru seriile următoare se pot prezenta la sediul CJP Galaţi. Relaţii referitoare la biletele de tratament se pot obţine prin telefon, la numărul 0236.410.150.

Citit 1385 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 13:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro