Cea mai mare realizare ca primar este să îți îndeplinești promisiunile față de oamenii care te-au ales

Cea mai mare realizare ca primar este să îți îndeplinești promisiunile față de oamenii care te-au ales
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
Urmând exemplul primarului municipiului Tecuci, care a obținut finanțare pentru realizarea unui bazin de înot în localitatea pe care o administrează, și primarul comunei Nicorești a bătut la ușa ministrului dezvoltării, Adrian Veștea.

Ce și-a dorit primarul? Ca locuințele cetățenilor comunei Nicorești să fie racordate la gaze.

Deși pentru multe alte localități gălățene acest deziderat pare greu de realizat, iată că Ionel Boghiu a obținut ce și-a dorit: finanțare pentru proiectul de distribuție a gazelor naturale. 

"Cea mai mare realizare ca primar este să îți îndeplinești promisiunile față de oamenii care te-au ales. Pentru Nicoreșteni, rețeaua de gaze care se va dezvolta în comună este o mare realizare", a declarat primarul Boghiu.

"Am fost alături de primarul comunei Nicorești, Ionel Boghiu, la semnarea contractului de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" pentru proiectul de distribuție a gazelor naturale.

Valoarea totală a proiectului este de peste 85 milioane de lei.

"Mulțumesc Ministrului Dezvoltării, colegului meu, Adrian Veștea, pentru implicare și susținere", a declarat președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, cel care a făcut posibilă semnarea acestui proiect.
 
(P)
Citit 1448 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iulie 2023 09:37