Trei apartamente ANL își caută chiriași

Trei apartamente ANL își caută chiriași
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Organizarea unei sesiuni pentru depunerea cererilor, în vederea stabilirii unei liste de priorități pe baza căreia să fie repartizate locuințe pentru tineri, construite prin ANL, va fi supusă aprobării aleșilor locali la ședința de joi, 27 iulie 2023. Sesiunea ar urma să aibă loc în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2023.

Tot consilierii vor stabili și lista documentelor pe care solicitanții trebuie să le depună. Este vorba despre acte de stare civilă, documente care să ateste condițiile actuale de locuit ale solicitantului, studiile, starea de sănătate, locul de muncă și eventualele situații sociale cu caracter deosebit. Evident, nu trebuie să lipsească declarația notarială, pe propria răspundere, din care să rezulte că, după 1 ianuarie 1990, nu au dobândit şi nu au înstrăinat nicio locuinţă proprietate personală sau din fondul locativ de stat şi că nu au fost/nu sunt beneficiarii altei locuinţe pentru tineri, destinată închirierii, în municipiul Galaţi.

Conform Primăriei, solicitanții care au avut cereri depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii de documente în sesiunea 2023.

La solicitarea noastră, administrația locală ne-a comunicat că în prezent sunt libere de contract trei locuințe ANL: una la blocul S4 din cartierul Dimitrie Cantemir, una la blocul Lotus 1 din Micro 17 și una la blocul CF2 de la Gară.

Citit 4502 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2023 01:02

1 comentariu

  • postat de marr
    Joi, 27 Iulie 2023 20:02
    86.124.202.***
    O gramada'a Tambalau pentru 3 apartamente . 3 paie la cate cazuri ? Concurs de Dosare a la BD .
    Nu stiu cum nu v-ati gandit sa-l dati la PRO TV - Romanii au Talent(!)
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.