Măsuri de ordine publică la meciul dintre Oțelul Galați și FCSB. Jandarmii şi poliţiştii, pregătiţi de orice

Măsuri de ordine publică la meciul dintre Oțelul Galați și FCSB. Jandarmii şi poliţiştii, pregătiţi de orice
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

La meciul de fotbal dintre echipele SC Oțelul Galați și FCSB, partidă ce se va disputa sâmbătă, 29 iulie 2023, începând cu ora 21.30, pe Stadionul "Oțelul" din Galați, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Alexandru cel Bun" Bacău va asigura toate măsurile de ordine și siguranță publică.

Citește și Curse suplimentare de transport pentru meciul de sâmbătă seara

În acest sens, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Bacău și Inspectoratului Județean Galați, polițiști din Inspectoratul Judeţean Galați, pompieri și polițiști locali gălățeni, precum și agenți de securitate vor constitui un dispozitiv de ordine și siguranță publică pentru asigurarea ordinii publice în zona arenei sportive și pe traseele de deplasare a suporterilor. Pentru a preveni introducerea pe stadion a materialelor pirotehnice și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor care intră în arena sportivă. 

Accesul spectatorilor în stadion va începe la ora 19,30

Având în vedere controlul amănunțit care va fi făcut, recomandăm tuturor celor care doresc să intre pe stadion să se prezinte în timp util la porțile de acces, pentru a se evita aglomerările și pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor înainte de începerea partidei. Pentru evitarea oricăror incidente, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați transmit următoarele recomandări:

- pentru reducerea timpului de așteptare și evitarea aglomerărilor, colaborați cu personalul de ordine în momentul efectuării controlului de acces în arena sportivă;

- nu vă implicați în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică și delimitați-vă de orice formă de violență, orice încălcare a legii fiind sancționată cu fermitate de către forțele de ordine;

- evitați deplasarea în grupuri mari, la sau de la arena sportivă;

- respectați locul, rândul, sectorul și tribuna, conform biletului, abonamentului sau invitației.

Pentru a evita producerea unor situații neplăcute, reţineţi că:

- este interzis accesul în stadion cu obiecte pirotehnice și sticle de orice fel;

- este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

- este interzisă staționarea spectatorilor pe coronamentul arenei sportive și pe scările de acces către scaune, pentru a nu se bloca intervenția pompierilor, în cazul producerii unor situații de urgență.

- este strict interzisă pătrunderea spectatorilor/suporterilor pe spațiul de joc, atât în timpul partidei de fotbal, cât și la finalul acesteia.

 

În acest moment, pentru 14 suporteri ai echipei Oțelul Galați și 32 de suporteri ai echipei FCSB este activă măsura complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de tipul meciurilor de fotbal.

Citit 2251 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2023 08:57

4 comentarii

  • postat de Ion
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 06:06
    5.13.152.***
    Ne asteptam la un "super spectacol", de la care se va pleca cu o valoroasa colectie de noi expresii de incurajare si descurajare, in viu grai galatean. Atat. O intrebare de amator: de ce nu se poate juca un meci de fotbal ziua? Sportivii sunt mai activi in nocturna??? Vad mai bine la lumina reflecto
    0
    0
  • postat de Baftă băieți, iețiți din presiunea joculuiși faceți un joc bun Curaj Oțelul, fără frică.
    Vineri, 28 Iulie 2023 22:40
    109.166.128.***
    Hai Oțelul, hai băieți, ieșiți din presiunea meciului, jucați liber, legați-vă, ajutați-vă, demarcați-vă și dacă sunteți sub presiunea jocului FCSB, fragmentași jocul prin simulări de fault pentru scote și fragmenta jocul celor de la FSB și la apărare, joc un pic riscant, jucați la ofsaid. Șutați la
    0
    0
  • postat de d.d.
    Vineri, 28 Iulie 2023 19:27
    89.136.185.***
    Barbarii si triburile din cartiere vor lua cu asalt stadionul apoi orasul ! Rog copiii si femeile sa nu se duca la meci pentru ca se injura, se striga expresii obscene si se mananca seminte care vor fi scuipate in capul altor spectatori civilizati!
    0
    0
  • postat de Secu
    Vineri, 28 Iulie 2023 19:07
    37.161.93.***
    Tocmai jandarmii provoca incidente aiurea. Infama și odioasa jandarmerie este de fapt fosta securitate. Trebuie desființată, trebuia demult.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.