Psihologie la volan - un demers pentru un spital de tratare a dependenţelor

Psihologie la volan - un demers pentru un spital de tratare a dependenţelor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Psihologul şi psihoterapeutul gălăţean Florian Miu este iniţiatorul unui nou proiect menit să atragă atenţia asupra nevoii de tratare a persoanelor dependente într-un spital dedicat. 

”Psihologie la volan” este un nou tip de podcast, incitant şi captivant, în care gazda îşi ia invitaţii la o plimbare cu maşina, abordând aspectele psihologice ale domeniului de activitate al fiecărui invitat.

Scopul principal al acestei iniţiave este strângerea de fonduri pentru construirea, în zona Galaţi-Brăila, a primului spital pentru tratarea dependenţelor din ţară.

Un nou episod al podcastului apare în fiecare miercuri, la ora 19,00, pe Youtube, deja fiind realizate trei emisiuni. Invitaţii de până acum ai psihologului gălăţean au fost doctorul psihiatru Mihai Mutica, George Cătălin Guriţă, coordonator al Consiliului Naţional Român pentru Refugiaţi şi preşedintele Universităţii "Danubius", conf. dr. Andy Puşcă. Intenţia psihologului Florian Miu este de a creşte gradul de conştientizare asupra pericolelor consumului de alcool, droguri şi jocuri de noroc în rândul tinerilor, iar "Viaţa liberă" se alătură şi ea acestui demers.

Ascultaţi podcastul şi, dacă discuţiile vă conving, susţineţi cauza cu donaţii direct pe site-ul www.prosalvita.ro la secţiunea DONEAZĂ sau în contul Asociaţiei "Se poate şi altfel” – RO20 RNCB 0141 1678 7995 0001.

Citit 1177 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2023 08:57

2 comentarii

  • postat de Dax
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 20:28
    109.166.129.***
    Merită 100%. Păcat ca nu exista deja. Personal, le susțin demersul și sper sa capete contur in viitorul apropiat și proiectul. Mă bucura că încet încet orașul ăsta se civilizează mai mult, așa cum e, prin stângăcii și alte shenanigans.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 13:29
    5.13.128.***
    Dependența, gesturile și comportamentele copiate din GTA nu deranjeaza?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.