American prins la volan fără permis de conducere

American prins la volan fără permis de conducere
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins șofând fără permis de conducere valabil pe teritoriul României. Deținător de dublă cetățenie, americană și moldovenească, bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției de Frontieră, la Foltești. La controlul documentelor, a prezentat un permis american, care nu i dă dreptul să conducă pe teritoriul României. În lipsa unui permis provizoriu, pe care ar fi trebuit să îl solicite la Autoritatea Rutieră Română, tânărul șofer s-a ales pe loc cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. Conform legii, această faptă este sancționată cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau cu amendă.

Citit 4112 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 18:24

2 comentarii

  • postat de Luca
    Vineri, 04 August 2023 09:13
    80.32.118.***
    Deci la origine era moldovean dar care intre timp si-a luat si cetatenie americana. Nu ca nu ar fi avut permis de conducere ci statul roman nu-l recunoaste. Si ne mai miram de ce nu primim vize de calatorie.
    Se vinde mai repede cand spui "un american prins la volan ....." fata de un moldovean prins
    0
    0
  • postat de Galateanul
    Joi, 03 August 2023 18:25
    134.191.220.***
    Politia Română, terminați cu prostiile acestea! Te duci în US și conduci unde vrea mușchiul tău cu orice permis din Europa, inclusiv cu cel din România. Șoferii americani sunt cei mai disciplinați pe care i-am văzut până acum și am condus în peste 12 țări, deci nu vorbesc din auzite. Regulile de cir
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.