Ateliere de tras cu arcul și parada costumelor (FOTO)

Ateliere de tras cu arcul și parada costumelor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În cadrul evenimentului Arcul Istoric la Galați, pe care „Viața liberă” l-a anunțat, Grădina Publică este gazda unui eveniment inedit, care a atras gălățenii, cu mic cu mare.

„În perioada 6-9 septembrie 2023, desfășurăm ateliere de tragere cu arcul istoric pentru publicul gălățean în Gradina Publică între orele 16,00 – 19,00. Vă așteptăm în număr cât mai mare să gustați o fărâmă din istoria zbuciumată a neamului nostru”, au transmis organizatorii de la Asociația „Kavalkada”. 

Cei mai curioși și îndrăzneți dintre spectatori au avut posibilitatea să exerseze trasul cu arcul, sub îndrumarea atentă a organizatorilor. Cei care nu au ajuns încă pe aleile de la Gradina Publică pentru a asista la parada costumelor și a participa la ateliere o pot face până sâmbătă inclusiv, în intervalul orar 16,00-19,00.

”Mami, mami am nimerit câteva ținte!”

Fascinat de ceea ce se petrece în jurul lui, un copil de doar opt ani a spart gheața și a avut curaj să exerseze trasul cu arcul. Deși a avut emoții, micuțul a reușit să țintească câteva puncte și să sară în sus de bucurie.

”Copilul este fascinat și foarte fericit. Pentru noi ca părinți, acest lucru este minunat. Cred că a fost o acțiune inedită și rară. Eu nu am mai văzut niciodată așa ceva. Ca adult, m-au fascinat cel mai mult costumele arcașilor”, ne-a declarat și mămica arcașului în miniatură. 

„Este o acțiune de prezentare prin care vrem să arătăm publicului mare și mic o activitate de alt fel. Ne bucurăm că lumea este încântată și mai ales ne-a bucurat numărul mare de persoane care a încercat acest nou sport”, a declarat unul dintre arcași.

Citit 771 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.