La Gârboavele va fi cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară

La Gârboavele va fi cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele va fi extins prin construirea unui bob suspendat. Două instalații de tip alpine coaster (bob vară/iarnă) vor completa dotările parcului, informează Consiliul Județean (CJ) Galați.

“Vom oferi o nouă experiență de neuitat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. Astfel, pe lângă traseele de aventură și tiroliene, vom amenaja și celebrul bob suspendat, o atracție spectaculoasă în materie de adrenalină, distracție și relaxare în aer liber. Ne dorim să avem cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară, însă lungimea exactă va fi stabilită după realizarea studiului de fezabilitate.

Vor fi montate instalații de tip alpine coaster, una dintre ele fiind unică în țară, coborârea fiind realizată doar cu ajutorul gravitației, în timp ce cealaltă va pune accent pe adrenalină, cu numeroase curbe, trasee printre copaci și prin tuneluri amenajate sub cota terenului. Suntem bucuroși să aducem și la Galați această inovație din industria parcurilor de aventură și sunt sigur că bobul suspendat din Parcul de Aventură va fi una dintre cele mai apreciate atracții din regiune”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În cadrul acestei investiții vor fi amenajate și piste de biciclete, cu diferite grade de dificultate, pe o lungime de cel puțin cinci kilometri. Procedurile de achiziție publică pentru realizarea studiului de fezabilitate au fost demarate deja.

Citit 2772 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 18:50

2 comentarii

  • postat de Nicusor
    Marți, 19 Septembrie 2023 08:18
    5.13.139.***
    Constructia hobanatului de la faleza si pana la drumul din curtea Politiei de Frontiera este in "parametri. Revitalizarea parcurilor: Closca, Turnul Tv., Micro 21 (Selgros). Nu mai spun de falnicele parcari sub/supraterane care se ridica mai ceva ca Fat Frumos, in fiecare zi ca altii in 7 zile.
    0
    0
  • postat de Nicusor
    Marți, 19 Septembrie 2023 08:12
    5.13.139.***
    In Galati TOATE sunt FRUMOASE, sunt bine si la locul lor. Hai sa mai TOCAM niste BANI. Cand o sa ii vedem pe TOTI politicienii de GALATI, de la localnici si pana la europarlamentari cum exerseaza bobul suspendat ???
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.