George Stângă și PNL Galați au demarat campania „ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?" pentru reducerea prețului la apă și canalizare

George Stângă și PNL Galați au demarat campania „ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?" pentru reducerea prețului la apă și canalizare
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
PNL Galați a lansat o campanie de strângere de semnături intitulată „ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?", cu scopul de a reduce tarifele la apă potabilă și servicii de canalizare în județul Galați. Această inițiativă, anunțată de președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, vine în contextul în care gălățenii se confruntă cu prețuri, taxe și impozite tot mai mari, care le îngreunează traiul.
 
Galațiul se află în prezent pe primele locuri în România în ceea ce privește costul serviciilor de apă și canalizare, o situație care a generat nemulțumire și revoltă în rândul locuitorilor. Există temerea că, în curând, gălățenii nu își vor mai putea permite să folosească apa pentru mâncare sau igiena personală, din cauza prețului exorbitant.
 
„PNL Galați nu este de acord cu această politică de împovărare a gălățenilor de către PSD. Tocmai de aceea mergem până la capăt cu această acțiune. Toți gălățenii care sunt nemulțumiți de prețul ridicat pe care îl plătesc pentru serviciile de apă și canalizare sunt invitați să se alăture campaniei și să semneze petiția", a spus George Stângă.
 
„ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?" este o campanie care își propune să aducă în atenția publicului și a autorităților problema prețurilor exagerate la serviciile de apă și canalizare din Galați. Prin strângerea de semnături, PNL Galați speră să obțină o reducere a tarifelor, pentru a ușura povara financiară a gălățenilor.
 
Campania este un apel la dreptate și la o viață mai bună pentru locuitorii județului Galați. Este un semnal de alarmă tras de PNL Galați, care își dorește să aducă schimbări pozitive în viața gălățenilor și să le ofere acestora posibilitatea de a se bucura de servicii de bază la prețuri accesibile. 
 
În acest sens, PNL Galați îi îndeamnă pe toți gălățenii să se implice activ în această campanie, să semneze petiția și să lupte pentru drepturile lor.
 
(P)
Citit 1515 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 15:40