(Încă) un refugiu vandalizat
Foto: Anca Melinte

(Încă) un refugiu vandalizat
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

O fi bătut cu putere vântul, ploaia și codul portocaliu de vreme rea în acest weekend, dar nici să rupă și să pună la pământ o bucată din refugiul stației de transport de la blocul E1, strada Regiment 11 Siret! La cum arăta situația luni dimineață, cel mai probabil refugiul a fost vandalizat. Fapt pe care și administrația locală ni l-a confirmat, oferind asigurări că va fi reparat.

Trebuie spus că programul de lucrări edilitare desfășurat de Societatea Gospodărire Urbană în perioada 20 - 24 noiembrie cuprinde și montat plexiglas în refugiile de pe strada Oltului, respectiv, montat și demontat refugii pe aceeași arteră. Este vorba despre înlocuirea unor adăposturi vechi cu unele de tip nou.

Citit 1742 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 20:08

1 comentariu

 • postat de Fram U. Polar
  Marți, 21 Noiembrie 2023 06:37
  95.76.3.***
  În afara orașului, există peste 20 de refugii în incinta unui beneficiar, care sunt lăsate să se degradeze. Deși vandalizarea nu este acceptabilă și plexiglasul nu este ieftin, trebuie să fim conștienți de ipocrizia situației.
  0
  3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro