Angajații DSP, consecvenți în a-și cere drepturile

Angajații DSP, consecvenți în a-și cere drepturile
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Joi, 23 noiembrie, a fost o nouă zi în care angajații Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galați au ieşit în curtea instituției pentru a-și exprima nemulțumirile față de actualele legi ale salarizării

Reamintim faptul că aceștia au demarat protestele în urmă cu o săptămână și au anunţat că vor continua pe durată nedeterminată. Oamenii petrec câteva ore zilnic în curtea instituției, scandând lozinci împotriva noii legi a salarizării.

Printre nemulțumirile angajaților DSP se numără salariile mici și faptul că propunerile pentru îmbunătățirea legislației în domeniul în care activează nu au fost luate în considerare, aspect ce le îngreunează munca. "Personalul de specialitate va rămâne ignorat la infinit, pe post de cenușăreasă a sistemului sanitar, trimis la colț cu fiecare ocazie legislativă. Salariații solicită o remunerare echitabilă și un tratament corect din punct de vedere al încadrării salariale pentru toți angajații, fie ei funcționari publici sau personal contractual", ne-a spus Monica Dănăilă, directoarea DSP Galați.

Citit 772 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2023 15:00

1 comentariu

  • postat de Ana Manole
    Vineri, 24 Noiembrie 2023 08:01
    95.77.107.***
    "Personalul de specialitate"' fara vreo specializare decat cea de lipitor de afise si de cumparator de la coco bazar haine de firma!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.