25 noiembrie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU ELIMINAREA VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!

25 noiembrie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU ELIMINAREA VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
O zi de sâmbătă, în care gerul, zapada și codul roșu au năpustit peste România.
Nu poți sa nu îți imaginezi, pe o vreme ca asta, cum o femeie este bătută, abuzată fizic și verbal, apoi aruncată în strada doar cu hainele de stat prin casa!
Nu poți sa nu te gândești cum mii de femei trec zilnic prin așa ceva, cum mii de copii își privesc mamele umilite, bătute, reduse mult sub nivelul uman. Nu de multe ori, gesturile fatale de disperare au dus la moartea multor femei care nu au mai găsit o soluție cu care sa își continue viata marcata doar de durere și umilință.
Și ne dam seama ca nu e niciodată prea mult să ne amintim că toți suntem oameni, că trebuie să ne respectăm, să comunicăm, să ne creștem copiii invatându-i ca violența nu e NICIODATA o soluție!
In aceasta zi de 25 noiembrie, Organizația Femeilor Liberale filiala Galați, la inițiativa președintei Valentina Toniță, a demarat o acțiune de conștientizare a problemei violenței împotriva femeilor.
Insoțite de pliante și crizanteme, femeile liberale au interacționat cu populația gălățeană, au discutat despre opțiunile pe care le au persoanele abuzate, despre urmările tragice pe care le are violența, despre ajutorul pe care îl poate oferi societatea acestora.
Femeile liberale lupta împotriva violentei, de orice fel!
(P)
Citit 686 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2023 10:40