A condus de trei ori fără permis, în zece zile

A condus de trei ori fără permis, în zece zile
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Este vorba despre bărbatul de 31 de ani, reținut săptămâna trecută după ce a participat la bătaia în stradă de la Tribunal. Individul, șoferul unei mașini cu care unul dintre agresori venise să-și regleze conturile cu un rival, a fost dovedit ca neavând permis de conducere și a fost reținut laolaltă cu ceilalți doi combatanți. A avut șansa, la fel ca ei, să fie plasat sub control judiciar, fapt care i-a permis să se urce din nou la volan. Și nu o dată, cum aveau să constate polițiștii rutieri, care l-au mai prins în trafic de două ori, ultima dată sâmbătă seară, pe strada Saturn, în Țiglina 1. 

”S-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul și nu este pentru prima oară când acesta a fost depistat de către polițiști, după ce a condus autovehicule pe drumurile publice. Acesta s-a urcat la volanul autoturismului fără a avea dreptul de a conduce și în data de 29 noiembrie 2023, dar și în data de 22 noiembrie 2023, când a fost implicat într-o altercație alături de un alt bărbat, cu vârsta de 24 de ani, pe strada Brăilei, din municipiul Galați”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Spre surprinderea polițiștilor, individul nu fusese niciodată ”motivat” să recidiveze de consumul de substanțe interzise, el ieșind negativ la testarea pentru alcool și droguri. Asta nu l-a scutit, după isprava de sâmbătă, de la a fi reținut și dus din nou în fața unui judecător, care a admis propunerea de arestare preventivă și l-a trimis după gratii pentru 30 de zile. 

Citit 3121 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2023 17:21

2 comentarii

  • postat de Troti
    Marți, 05 Decembrie 2023 09:15
    86.126.141.***
    De ce nu sunt confiscate "limuzinele sh", daca sunt utilizate la "infaptuirea faptei"...?
    1
    13
  • postat de eu
    Marți, 05 Decembrie 2023 08:15
    86.124.203.***
    Păi dacă aia pentru care s-au bătut are birou la A-uri, pe unde vreți să umble cu mașina fără permis? Ei sunt în mișcare în permanență, pentru că intervin imediat dacă vreun client o și trosnește pe aia în banii de o oră...Plus că păcănelele toate îs în Țiglina
    1
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.