Terapii cu ajutorul tehnologiei pentru copiii cu autism

Terapii cu ajutorul tehnologiei pentru copiii cu autism
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Grație unui proiect derulat de Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean (CJ) Galați, 20 de copii au beneficiat de terapie specifică gratuită cu ajutorul tehnologiei.

”Timp de o lună și jumătate, 20 de copii cu autism, cu vârste de până la 12 ani, au avut parte de ședințe de recuperare psihomotrică și globală cu ajutorul unui soft medical specializat. De asemenea, pentru ei au fost organizate mai multe ateliere gratuite de socializare și integrare senzorială. Mai mult, pentru părinți și specialiști s-au organizat workshopuri de formare în domeniul terapiilor de integrare. Fiecare zâmbet pe care îl vedem pe chipurile acestor copii este o confirmare a faptului că, împreună, putem face diferența. De aceea, le mulțumesc tuturor celor care au dat viață acestui proiect”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi este primul și cel mai mare ONG din județ axat pe problematica autismului la copii. Asociaţia a ajutat de-a lungul timpului peste 300 de familii din județele Galați și Brăila, dar și din Republica Moldova.

Citit 1583 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 17:18

1 comentariu

  • postat de Ursus
    Vineri, 08 Decembrie 2023 07:50
    193.231.148.***
    Foarte bine, dar mult prea putin! Ar fi fost interesant sa dati o cifra: cati copii autisti sunt doar in Galati...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.